Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Rompslomp wordt juist leuk

Bijna iedereen vindt administratieve rompslomp een noodzakelijk kwaad. Het kost vaak veel tijd, moeite en energie die je veel liever in het ontwikkelen van je bedrijf of organisatie zou steken. Helaas kun je er niet omheen… Maar gelukkig is er nu wel een oplossing om het allemaal een stuk makkelijker te maken. Geen onmogelijke spreadsheets en onduidelijke rapportages meer: met de oplossingen van Speedbooks® heb jij op elk moment duidelijk financieel inzicht in jouw performance, waardoor je altijd de juiste beslissingen neemt.

Speedbooks® is er voor zzp’ers en kleine of middelgrote mkb-ondernemingen. Daarnaast zijn er op-maat-gemaakte oplossingen voor organisaties in de zorg en het onderwijs en ook stichtingen & verenigingen doen er hun voordeel mee.

Rompslomp wordt juist leuk
Demo webinar

Ingewikkeld? Welnee!

Iedereen kan met onze software werken, omdat de rapportages gebaseerd zijn op Microsoft Excel. En door het volgen van onze gratis webinars ben je er al helemaal zo in thuis. Ontdek in slechts 15 minuten wat Speedbooks® voor jou als ondernemer kan betekenen. In de gratis webinars neemt Konstantijn Mikes, bedrijfseconoom en bedenker van de software, je mee in de functionaliteiten van Speedbooks® en legt je uit wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen.

De gratis webinars die we voor jou hebben zijn: het Speedbooks® demo webinar, het webinar over budgetten en de budgetmodule, waarmee je vele prognoses en begrotingen maakt, het webinar hoe je direct van start kan met onze rapportagesoftware en het webinar over het eenvoudig opstellen van de (geconsolideerde) jaarrekening met SBR-mogelijkheid.

Bijna een invuloefening

Dankzij de standaardrapportages opgemaakt in Microsoft Excel kan je snel van start. En de rapporten zijn compleet naar eigen wens aan te passen. Op onze site staat een downloadformulier met daarop de rapporten van Speedbooks® waar je vast benieuwd naar bent. Daar kun je gratis alle voorbeeldrapporten downloaden, zodat jij zelf kan ervaren waarom Speedbooks® onmisbaar is voor jouw bedrijf. 

Zoals onder andere:

  • Managementrapportage
  • Jaarrekening inclusief SBR en consolidatie
  • Liquiditeitsprognose 
  • Driejaarsprognose 
  • Budgetrapportage 
  • Periodieke rapportages 
  • Consolidatieoverzicht
  • Kostenplaatsenoverzicht
Voorbeeldrapporten

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close