1. Home
 2. /
 3. Referenties

Referenties

Het ondernemersverhaal van...

Mathias, adviseur bij Tax Supply Bedrijfsadministraties BV

"De koppeling tussen Speedbooks® rapportagesoftware en Informer levert mij efficiëntie op!"

Met zijn administratiekantoor Tax Supply Bedrijfsadministraties BV groeit Mathias met zijn klanten mee. Ontdek zijn complete ondernemersverhaal.

Bekijk de video voor het ondernemersverhaal. 

Logo Abenboas

Jaap Boas, Ooms – Abenboas

'Voor een introductie van het programma heb ik een webinar gevolgd, maar dat was voor mij niet allemaal even duidelijk. Er zaten wel veel praktijkvoorbeelden in waar ik iets mee kon. Er zijn ook veel YouTube filmpjes met uitleg.

Nog een groot voordeel van Speedbooks is de snelheid waarmee je jaarrekeningen kunt maken. Daar adverteren ze mee, en maken dat ook echt waar.'

Het voordeel van Speedbooks®

Volgens Mario de Laat van AXP Adviseurs

Bij advies- en administratiekantoor AXP Adviseurs maken ze ruim 600 jaarrekeningen en daarom is het heel belangrijk dat het proces snel en efficiënt gaat. Met de rapportagesoftware van Speedbooks kunnen ze dat.

“Door het gebruik van Speedbooks® en door de standaardisering van rapportages hebben we veel meer tijd voor de klant.” 

Lees hier de advertorial
Logo Ooms Elzakkers

Ton Ooms, Ooms – Elzakkers Accountants en Belastingadviseurs

‘Speedbooks is een heel gebruiksvriendelijk systeem. Nieuwe klanten zijn eenvoudig en snel toe te voegen en binnen een uur hebben we de eerste cijfers paraat. Rapportages zijn ook makkelijk op een tablet of telefoon te raadplegen zodat je altijd en overal inzicht hebt in de stand van zaken.

Ton Huisman - Your Controller

"Doordat Twinfield boekhoudsoftware Speedbooks als handige aanvulling recommandeerde ben ik met Speedbooks in contact gekomen. De mogelijkheden, output en bedieningsgemak spraken mij direct aan, waarna ik eind 2015 het pakket direct heb aangeschaft. Ik beoordeel Speedbooks zeer positief zowel qua mogelijkheden, techniek en effectiviteit van de helpdesk.

In mijn optiek is alles even handig maar het consolideren en rapporteren van complexe internationale organisaties geeft mij persoonlijk het meeste toegevoegde waarde. Met Speedbooks is een enorme tijdwinst te behalen voor financials voor kwalitatief goede en volledige rapportages, die bovendien nog op maat kunnen worden aangepast."

Martin Prenen - Grip Accountants en Adviseurs

Martin Prenen - Grip Accountants en Adviseurs

"We kwamen met Speedbooks in aanraking toen wij jaren geleden op zoek waren naar een passende tool voor het maken van actuele financiële rapportages. Onze klanten actueel inzicht geven in hun cijfers is voor ons en onze klanten uiteraard heel belangrijk en actuele cijfers zien wij als voorwaarde voor het geven van écht goed advies. Naar wens aan te passen Speedbooks is een applicatie die ervoor zorgt dat de cijfers snel en zonder gedoe op de juiste plaats komen te staan. Daarbij kun je je financiële rapportage aanpassen zoals je wilt; je kunt KPI's en visuals bijvoorbeeld makkelijk afstemmen op de behoeften van een klant."

Rick Dam & Eddy Libbenga, MRW accountants en adviseurs

"MRW gebruikt Speedbooks, daardoor houden we tijd over om met onze klanten mee te denken. Ongevraagd advies op tafel leggen, daar kun je je mee onderscheiden. We hebben veel klanten die elk kwartaal een volledig overzicht van ons krijgen. Bijkomend voordeel is dat we aan het eind van het jaar 90 procent van de jaarcijfers dan al klaar hebben."   

Lees hier de advertorial
Logo Nkm Finance

Fey Mohamed - NKM Finance

“Eén van de onderwerpen waar Speedbooks voor enorme tijdswinst zorgt, is de jaarrekening. Dat was een arbeidsintensieve klus, met het verwerken van veel data in verschillende templates. Daar was je zo 10 tot 15 uur mee bezig. Met Speedbooks is dat anders! De software vult alle cijfers automatisch in één template in. Wij hoeven het alleen nog te controleren. Dat kost een stuk minder tijd, waardoor we onze klanten veel beter kunnen helpen.

Ondernemers hebben steeds meer behoefte aan real-time inzicht en informatie op basis van alle data die beschikbaar is. Speedbooks helpt daar ontzettend bij. Het scheelt ook veel hoofdpijn: je hebt veel minder stress om de jaarrekening op tijd af te ronden. Ook qua service werkt het prettig met Speedbooks. Elk administratiekantoor kan er de vruchten van plukken.”

Rob van der Graaf - VDG & Partners
Rob van der Graaf - VDG & Partners

‘Door met Speedbooks te werken kan ik veel sneller en dus goedkoper werken. Ik gebruik Fiscaal online bijvoorbeeld heel veel. Elke klant moet een aangifte vennootschapsbelasting doen, dus dan moet ik wel exporteren. Speedbooks kan dan een rapport omzetten, dat ik weer makkelijk kan importeren in Fiscaal-online.’

Lees hier de advertorial
Meindert Bruinsma - AKSOS
Meindert Bruinsma - AKSOS

“Wat ze beloven maken ze waar,” gaat Bruinsma verder. “Zelf ben ik vooral cijfermatig ingesteld, maar mijn klanten juist meer visueel. Dat kan uitstekend met de oplossingen van Speedbooks®. Grafieken, staafdiagrammen, noem maar op, de klant ziet meteen hoe hij er voor staat en waar hij naartoe gaat."

Lees hier de advertorial

Dit zeggen onze klanten in het MKB

Ter Horst Groep
Bert Kruisselbrink - Ter Horst Groep

'We zijn in november van 2021 begonnen met Speedbooks,' vertelt Bert Kruisselbrink, controller bij de Ter Horst Groep. 'Daarvoor waren we op zoek naar een goed rapportage programma dat eenvoudig en vooral foutloos werkt.

BHB Dullemond.
Michel van den Hoek - BHB Dullemond.

'BHB Dullemond verzorgt al bijna 25 jaar advies en ondersteuning bij bedrijfsovernames en fusies vooronder andere assurantiekantoren, makelaardijen, accountancy en arbodiensten. Sinds 2021 maken ze met plezier gebruik van Speedbooks Rapportagesoftware voor onder meer het opstellen van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages.'

O.S.M.
Raymond Mugie - O.S.M.

'Zo kwamen we in 2018 uit bij Speedbooks Rapportagesoftware. Heel betaalbaar, door de basis in Excel ontzettend gebruiksvriendelijk, bewerken gaat heel eenvoudig en er zit eenhandige app bij. Ik wil per project weten wat het onder de streep heeft opgeleverd. Daarvoor maak ik voor ieder nieuw project een kostenplaats. Uitgaven en omzet inboeken en aan het einde van het project rolt er een duidelijk overzicht uit. Ideaal.'

Super B.
Lennart van Bolderick - Super B.

Lennart van Bolderick is finance manager bij Super B. Het bedrijf is gespecialiseerd in de assemblage van lithium batterijen.

'Ik gebruik voornamelijk de core van het programma voor rapportages, het opmaken van de jaarrekeningen en output voor eigendashboards. Binnen die kern is het heel makkelijk werken, het programma heeft een duidelijke structuur. Het is eenvoudig cijfers van verschillende bv's te consolideren en deze om te zetten in rapportages.'

HCDO
MOORE MKW zet Speedbooks® in voor jaarrekening en rapportages HCDO.

De Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO) had maar één wens, namelijk: Eenvoudig en snel jaarrekeningen en tussentijdse rapportages op kunnen stellen voor acht entiteiten. Op advies van MOORE MKW en met de hulp van onze accountmanager Toine Reuvers is er gekozen voor de rapportagesoftware van Speedbooks®.

Interparking
Youri Haddeman - Interparking

"Speedbooks is echt een bijzonder prettige software voor bedrijven met veel verschillende locaties, zoals Interparking Nederland. Bij gestandaardiseerde rapportages laad je de gegevens in en dan is het bijna letterlijk een druk op de knop en klaar. Ik kan het bedrijven echt aanraden."

De Sfeerontwerpers
Siegfried Jansen: dEP - De Sfeerontwerpers

‘We werken nu bijna een jaar met Speedbooks en kijken al naar uitbreidingen. We hebben verschillende bv’s en willen die consolideren zodat alle resultaten in één oogopslag inzichtelijk worden.'

Bekijk hier de advertorial met Siegfried Jansen van dEP - De Sfeerontwerpers.

Elfsteden ijshal Leeuwarden
Gerard Gruis - Elfsteden ijshal Leeuwarden

Gerard Gruis weet het zeker, werken zonder Speedbooks rapportagesoftware is geen optie. Gerard Gruis, controller bij de Elfstedenhal in Leeuwarden, maakt al jarenlang gebruik van de rapportagesoftware van Speedbooks en is nog steeds enorm enthousiast.  

Eind 2015 zijn de activiteiten binnen de Elfstedenhal flink uitgebreid en gegroeid. Om in control te blijven en deze activiteiten op het financieel gebied kort, maar ook goed te kunnen blijven volgen was er behoefte aan een andere wijze van rapporteren. Speedbooks rapportagesoftware is hier de ideale oplossing voor!

 “Speedbooks werkt snel en foutloos. Wij rapporteren maandelijks aan ons bestuur en hebben een aantal standaardrapportages eenvoudig aan kunnen passen aan hun informatiebehoefte. Na afloop van een maand kunnen we binnen ‘no-time’ een complete rapportage leveren. Het handigst aan de Speedbooks rapportagesoftware is het snel en foutloos kunnen rapporteren. Mocht er alsnog een fout in zitten dan is herstel een fluitje van een cent. Speedbooks bespaart mij veel tijd in het maandelijkse rapportageproces,” aldus Gerard Gruis. 

 Musis en Stadstheater Arnhem
Naomi Hendriks - Musis en Stadstheater Arnhem

"Via de beurs Exact Live in 2016 zijn we in contact gekomen met Speedbooks en klant geworden. De mogelijkheden die Speedbooks biedt in combinatie met Exact Online tegen een aantrekkelijke prijs heeft ons overtuigd.

Vanaf  het begin hebben we heel veel aan Speedbooks gehad. De eerste jaarrekening van de Stichting hebben we in Speedbooks gemaakt! En dat doen we nu nog steeds!

Speedbooks werkt heel gemakkelijk. Financials zijn bijna altijd handig met Excel, dan kun je de rapporten naar eigen inzicht aanpassen.

De maandrapportage, de mogelijkheden om een jaarrekening te maken en alles naar eigen inzicht kunnen opstellen, zijn de beste mogelijkheden van Speedbooks. Naast dat het super makkelijk in gebruik is, dat je heel snel resultaat hebt én voor een zeer aantrekkelijke prijs!" 

Zorggroep Vitez
Karin Niers-Lubbers - Zorggroep Vitez

"Eind 2019 zocht zorggroep Vitez rapportagesoftware waarmee zij hun eigen managementrapportages konden samenstellen. Gelukkig is dit met Speedbooks® rapportagesoftware geen probleem. Onze managementrapportages zijn personaliseerbaar en aanpasbaar voor elk bedrijf. In januari 2020 heeft zorggroep Vitez de knoop door gehakt en hebben ze besloten om hun managementrapportages te gaan maken met de rapportagesoftware van Speedbooks®.

 Inmiddels hebben we ons de managementrapportage eigen gemaakt. We hebben een format ontwikkeld die past bij de wensen van onze organisatie. Het is fijn dat deze naar onze eigen inzichten aan te passen is. De support tijdens de ontwikkeling van ons eigen format was uitstekend,” aldus Karin Niers-Lubbers managers bedrijfsvoering van zorggroep Vitez.

Oriental Group
Leo van den Ban - Oriental Group

Er is altijd wel een reden om gebruik te maken van Speedbooks rapportagesoftware. Voor de groothandel in oriëntaalse planten en decoratie artikelen: Oriental Group uit Bleiswijk was de reden simpel.

Voorheen werden er verschillende activiteiten, zoals het samenstellen van jaarrekeningen en de deponering van de KvK uitbesteedt, maar dat is nu verleden tijd. Met het aanschaffen van Speedbooks rapportagesoftware hoeft dit niet meer uitbesteed te worden.

Buiten de rapportagesoftware is Oriental Group ook enorm te spreken over de service van Speedbooks: “Ik vind Speedbooks erg gebruiksvriendelijk. Bij vragen worden wij goed en snel geholpen door de helpdesk, zodat wij snel verder kunnen werken” aldus Leo van den Ban van Oriental Group. 

Koppel eenvoudig met 180+ boekhoudpakketten

Reviews

Ontdek wat onze klanten vertellen

Uitstekend
Trustpilot score
154 reviews Trustpilot logo
BW

Berend van der Weide

22 november 2023
Trustpilot score
De uitleg tijdens demo was goed.

De uitleg tijdens demo was goed. Het implementeren, koppeling maken met E-Boekhouden en rubriceren was een eitje. De helpdesk ging me net iets te snel in de communicatie. (ik ben niet de jongste meer) Nu ben ik bezig om de reports aan te passen. De app dashboard mag wel direct getoond worden met de legenda. Dat zou een wens zijn.

AB

Anne Marie Bambacht

26 december 2023
Trustpilot score
Eenvoudig van standaard naar maatwerk

Na jarenlang gewerkt te hebben met software van jullie concurrent heb ik toch gekozen voor de overstap naar Speedbooks. Het is voordelig, gebruikersvriendelijk en flexibel omdat je heel eenvoudig de vele al standaard meegeleverde rapporten op maat kunt maken. Ook de Helpdesk is super, ze reageren heel snel en zijn zeer behulpzaam. Ik vind Speedbooks een aanrader.

CC

Connie

13 januari 2024
Trustpilot score
Speedbooks

Speedbooks, kan je gelijk mee werken, geen ingewikkeld pakket, meeste spreekt voor zich. Heel fijn om mee te werken.

Al jaren vertrouwd door 10.000+ gebruikers, waaronder:

Gamma
Monuta
Cijfermeester
Snelstart
Van Der Valk
Makelaarsland
Bentacera
Stella
Oamkb
Aksos
Eredivisie
Maastricht Airport
Omroep Limburg Logo Wit
Interparking Logo Wit
Kroon Logo Wit
Ey
Koopmans Verf Wit
Volkswagen Campercentrum Logo Wit
Hooghoudt Logo Wit
Logo Segafredo Wit
Logo Mkb Brandstof Wit
Tunturi Wit
ATAG Wit
De Hortus Logo Wit
Bekijk onze abonnementen

Maak binnen 10 minuten je eerste rapportages

Kies één van de standaard pakketten en ga direct van start

Accountant

Al vanaf

€ 30,00*

Per maand

 • Administraties
  1
 • Gebruikers
  1
 • Viewers
  1
* 1-jarig abonnement

Ondernemer/MKB

Al vanaf

€ 30,00*

Per maand

 • Administraties
  1
 • Gebruikers
  1
 • Viewers
  1
* 1-jarig abonnement