Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Zo ga je snel van start met Speedbooks®

Al meer dan 10.000 klanten gingen je voor. Tijdens deze tour-guide laten we je in enkele stappen zien hoe jij van start kan gaan met Speedbooks®. De stappen zijn:

Als je vragen hebt stel ze direct via de knop rechtsonder.
Ga van start met Speedbooks

Maak een administratie aan

Ga naar de Speedbooks® Online omgeving en log hier in. Als je nog geen administratie hebt aangemaakt krijg je de melding dat er geen beschikbare administraties zijn.

  1. Je kunt via het menu openen
  2. Hier kun je de optie "Administratie aanmaken" selecteren
Maak een administratie aan

Het invullen van de bedrijfsgegevens

1. Je komt nu in het volgende scherm. Bij optie nummer (1) kan er naar een bedrijfsnaam gezocht worden, Speedbooks® gaat vervolgens zoeken bij de Kamer van Koophandel. Na het zoeken kan er een selectie gemaakt worden.

2. Als het bedrijf er niet tussen staat kunnen de bedrijfsgegevens ook handmatig ingevoegd worden. Let op! Wanneer er geen gebroken boekjaar in het boekhoudpakket zit, dat er bij de startdatum voor de datum “01-01-****” gekozen wordt waarbij de **** het startjaar is.

3. Nadat dit allemaal gedaan is kan er op “bewaren” (3) geklikt worden.

4. In Speedbooks® hebben we ook de optie om de aantal periodes eerder in te lezen. Deze functie heet 'Aantal periodes terug voor bijwerken' (4). Voorbeeld: Als je wil dat er 1 jaar geleden wordt ingelezen, selecteer dan het getal 12. Het getal staat voor het aantal maanden. 

Het invullen van de bedrijfsgegevens

Selecteer jouw boekhoudpakket

Nadat de administratie aangemaakt is kan er een boekhoudpakket geselecteerd worden. Klik op de knop hieronder om de handleiding voor jouw boekhoudpakket te kiezen. 

Staat jouw boekhoudpakket hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Databasekoppelingen

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close