Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Betrouwbaar en bereikbaar

Ontstaan vanuit passie

Speedbooks® is in 2009 begonnen vanuit passie voor financiële rapportageprocessen. Niet de processen zelf staan centraal, maar het voordeel dat u haalt uit betaalbare, snel en gemakkelijk te genereren en inzichtelijke jaar- en kwartaalrekeningen en meer gespecialiseerde financiële rapportages en analyses.

Onze rapportagesoftware is volledig ontwikkeld vanuit de belevingswereld van de gebruiker: overzichtelijk, helder en razendsnel te implementeren. Pas de rapporten eenvoudig aan of voeg extra informatie toe. Speedbooks® is uitermate geschikt voor alle MKB-ondernemers, accountants en administratiekantoren. Maar ook voor stichtingen en verenigingen, profit en non-profit.

Ons unieke online dashboard geeft altijd en overal een actueel inzicht in financiële management rapportages. Betrouwbaar en veilig.

We luisteren goed naar onze gebruikers en blijven innoveren.

Meer dan 10.000 tevreden gebruikers

 • “Vanaf het begin hebben we heel veel aan Speedbooks gehad. De eerste jaarrekening van de Stichting hebben we in Speedbooks gemaakt! En dat doen we nu nog steeds!”

  Naomi Hendriks, Musis en Stadstheater Arnhem
 • “Ik vind Speedbooks erg gebruiksvriendelijk. Bij vragen ook goed en snel geholpen door de helpdesk. Wij zijn klant geworden om onze jaarrekeningen zelf samen te stellen en de deponering bij de KvK te doen.”

  Leo van den Ban, Oriental Group
 • “Ondernemers hebben steeds meer behoefte aan realtime inzicht en informatie op basis van alle data die beschikbaar is. Speedbooks helpt daar ontzettend bij. Volgens mij kan elk administratiekantoor er de vruchten van plukken.”

  Fey Mohamed, NKM Finance
 • “Werken met Speedbooks bespaart niet alleen een hoop tijd, maar het geeft ook de juiste focus. Voorheen koste het veel tijd en werk om informatie te verzamelen en te verwerken. Nu kunnen we ons richten op de juiste zaken, namelijk rapporteren, inzichtgeven en adviseren.”

  Martin Prenen, Grip Accountants en Adviseurs
 • “MRW gebruikt Speedbooks, daardoor houden we tijd over om met onze klanten mee te denken. Ongevraagd advies op tafel leggen, daar kun je je mee onderscheiden.”

  Eddy Libbenga, MRW accountants en adviseurs
 • “Het realtime dashboard van Speedbooks geeft ons het inzicht dat wij als bedrijf nodig hebben. We gebruiken de basis rapportagesoftware, zoals jaar- en maandrapportages, om snel inzicht te krijgen in waar we staan en waar eventueel ruimte is om uit te breiden.”

  Create BV
 • “Het handigst aan de Speedbooks rapportagesoftware is het snel en foutloos kunnen rapporteren. Mocht er alsnog een fout in zitten dan is herstel een fluitje van een cent. Speedbooks bespaart mij veel tijd in het maandelijkse rapportageproces.”

  Gerard Gruis, Elfsteden IJshal
 • “Inmiddels hebben we ons de managementrapportage eigen gemaakt. We hebben een format ontwikkeld die past bij de wensen van onze organisatie. Het is fijn dat deze naar onze eigen inzichten aan te passen is.”

  Karin Niers-Lubbers, Zorggroep Vitez
 • “Met Speedbooks is een enorme tijdwinst te behalen door kwalitatief goede en volledige rapportages, die op maat kunnen worden aangepast.”

  Ton Huisman, Your Controller

Meer dan 10.000 tevreden gebruikers

“Vanaf het begin hebben we heel veel aan Speedbooks gehad. De eerste jaarrekening van de Stichting hebben we in Speedbooks gemaakt! En dat doen we nu nog steeds!”

Naomi Hendriks, Musis en Stadstheater Arnhem

“Ik vind Speedbooks erg gebruiksvriendelijk. Bij vragen ook goed en snel geholpen door de helpdesk. Wij zijn klant geworden om onze jaarrekeningen zelf samen te stellen en de deponering bij de KvK te doen.”

Leo van den Ban, Oriental Group

“Ondernemers hebben steeds meer behoefte aan realtime inzicht en informatie op basis van alle data die beschikbaar is. Speedbooks helpt daar ontzettend bij. Volgens mij kan elk administratiekantoor er de vruchten van plukken.”

Fey Mohamed, NKM Finance

“Werken met Speedbooks bespaart niet alleen een hoop tijd, maar het geeft ook de juiste focus. Voorheen koste het veel tijd en werk om informatie te verzamelen en te verwerken. Nu kunnen we ons richten op de juiste zaken, namelijk rapporteren, inzichtgeven en adviseren.”

Martin Prenen, Grip Accountants en Adviseurs

“MRW gebruikt Speedbooks, daardoor houden we tijd over om met onze klanten mee te denken. Ongevraagd advies op tafel leggen, daar kun je je mee onderscheiden.”

Eddy Libbenga, MRW accountants en adviseurs

“Het realtime dashboard van Speedbooks geeft ons het inzicht dat wij als bedrijf nodig hebben. We gebruiken de basis rapportagesoftware, zoals jaar- en maandrapportages, om snel inzicht te krijgen in waar we staan en waar eventueel ruimte is om uit te breiden.”

Create BV

“Het handigst aan de Speedbooks rapportagesoftware is het snel en foutloos kunnen rapporteren. Mocht er alsnog een fout in zitten dan is herstel een fluitje van een cent. Speedbooks bespaart mij veel tijd in het maandelijkse rapportageproces.”

Gerard Gruis, Elfsteden IJshal

“Inmiddels hebben we ons de managementrapportage eigen gemaakt. We hebben een format ontwikkeld die past bij de wensen van onze organisatie. Het is fijn dat deze naar onze eigen inzichten aan te passen is.”

Karin Niers-Lubbers, Zorggroep Vitez

“Met Speedbooks is een enorme tijdwinst te behalen door kwalitatief goede en volledige rapportages, die op maat kunnen worden aangepast.”

Ton Huisman, Your Controller

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar