Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

 

Ook de jaarrekening opstellen 
en deponeren in slechts 5 minuten?

Snel en efficiënt jaarrekeningen opstellen doe je met Speedbooks jaarrekening software. Supereenvoudig in gebruik dankzij het standaard Excel modelrapport.

Meerdere administraties samenvoegen, van verschillende afdelingen of ondernemingen doe je met de consolidatiefunctie en deponeren bij de KvK eenvoudig via SBR

 

 

Jaarrekening

Zo eenvoudig is de jaarrekening opstellen met de software van Speedbooks®

Werkprogramma
Het werkprogramma: alles ✓

Stel in een handomdraai een jaarrekening op met het geïntegreerde Speedbooks® werkprogramma. Deze checklist filtert direct alle relevante onderdelen op basis van de dataset. 

Dat scheelt tijd. Dat biedt ruimte.

Meer informatie over het werkprogramma

Binnen 5 minuten van implementatie naar jaarrekening met de software van Speedbooks®

De gebruiksvriendelijke RGS-koppeling leest de data in je boekhoudpakket automatisch uit, rubriceert deze, en levert binnen vijf minuten een helder jaaroverzicht in je online dashboard.

Meer informatie over de koppeling met RGS.

Consolideren in Speedbooks®

Met de jaarrekeningsoftware van Speedbooks® kun je administraties heel eenvoudig consolideren. Hiermee worden de bedrijfsprestaties zowel op administratieniveau als op totaalniveau inzichtelijk.

Meer informatie over consolideren.

SBR-deponering in Speedbooks® 

Het deponeren van de jaarrekening bij de Kamer van Koophandel (KvK) moet voor de meeste bedrijven verplicht in het digitale SBR (Standard Business Reporting) formaat. Speedbooks® zet de beschikbare data razendsnel om in dit SBR-formaat.

Meer informatie over SBR-deponering.

Fiscale export modules 

Speedbooks® software koppelt met 7 verschillende fiscale export modules. Met deze modules vertaal je de jaarcijfers binnen een paar minuten naar een vennootschapsbelasting aangifte of inkomstenbelasting aangifte die je met een paar muisklikken kunt importeren.

Meer informatie over fiscale export modules.

Rapportages in iedere gewenste (huis-) stijl

De rapportagesoftware van Speedbooks® beweegt eenvoudig mee met de informatiebehoefte, omdat ze opgemaakt zijn in Excel. Pas je de rapportages naar eigen wens en vorm aan en maak ze op in de gewenste huisstijl.

 

 

Maatwerk jaarrekening o.a. voor zorg en onderwijs

Speedbooks® heeft een standaard modelrapport RJ660-jaarrekening voor onderwijsinstellingen en een RJ655-jaarrekening voor zorginstellingen ontwikkeld. Deze worden jaarlijks aangepast, zodat je deze zonder stress op tijd de jaarrekening kunt deponeren.

Ook maatwerk nodig? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Koppel supersnel met jouw boekhoudpakket

Je kunt Speedbooks® jaarrekeningsoftware praktisch met elk boekhoudpakket supersnel koppelen (via RGS) en binnen 10 minuten je eerste rapportages maken. 

Check hieronder of jouw boekhoudpakket er bij is. Zo niet? Dan maken we een koppeling voor je.

 Koppel supersnel met jouw boekhoudpakket

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close