1. Home
  2. /
  3. Over Speedbooks
  4. /
  5. Partners en resellers

Samenwerken, kennis delen en elkaar helpen

Speedbooks® heeft in de loop der jaren diverse partners om zich heen verzameld. Samenwerkingspartners op het gebied van boekhoudprogramma's, zoals Exact, Visma, Muis, Twinfields en vele anderen.

Maar ook softwarebureaus en financiële specialisten die bedrijven en organisaties adviseren op het gebied van boekhoud- en rapportagesoftware, die dan als zogenaamde 'resellers' functioneren.

En specialisten die namens Speedbooks® de software implementeren bij de klant en trainingen geven om alles uit Speedbooks® te halen wat er in zit.

Onze partners

Exact Software
Visma
King software
Twinfield
Snelstart
Informer
E-boekhouden
Minox
Blue People IT
Redefine
Asperion
It's Us
Oamkb
Axians
Kleisteen

Onze resellers

De resellers van Speedbooks® vormen een schakel tussen ons en onze eindgebruikers. Zij bieden Speedbooks® onder onze naam of onder een eigen merknaam aan.

Wij noemen onze resellers ook wel: Value Added Reseller (VAR), omdat zij een wederverkoper zijn die een meerwaarde toevoegt aan ons product, zoals bijvoorbeeld assistentie met de installatie en de werking van de software.

 

Dit zijn de resellers van Speedbooks®:

succes

Onze experts

Daarnaast werken we met een aantal zogenaamde implementatie-experts samen. Deze software deskundigen geven trainingen door het hele land en/of komen bij bedrijven en organisaties langs om Speedbooks® perfect op maat in te stellen.

Deze experts zijn: