Blogs

In onze blogs delen wij graag onze kennis met je. 

In 6 stappen naar proactief advies

Razendsnelle veranderingen in technologie en het automatiseren van primaire processen: er komt nogal wat op de accountant af. Door slim in te spelen op deze veranderingen en je klanten proactief te adviseren loop je niet achter de feiten aan. Maar een transitie naar proactief advies gaat natuurlijk niet vanzelf. Om mee te gaan in de huidige veranderingen en je klanten optimaal te bedienen kun je een aantal slimme stappen zetten.

5 tips voor een efficiënte financiële administratie

Is jouw bedrijf ook veel tijd kwijt met het bijhouden van de administratie/boekhouding? Of zijn er vaak problemen bij last-minute financiële werkzaamheden? Grote kans dat je met enkele simpele wijzigingen veel efficiënter je administratie kan doen.  Wij delen graag 5 tips om uw administratie efficiënter te maken en te houden.

Wat is consolideren?

In deze blog neemt product development manager Konstantijn Mikes je mee in de wereld van het consolideren. Wat is het precies? En wanneer wordt het ingezet?

Wat is het verschil tussen een jaarrekening en een jaarverslag?

Volgens het Burgerlijk Wetboek moeten alle besloten en naamloze vennootschappen, coöperaties en onderlinge waarborgmaatschappijen elk jaar een financieel verslag deponeren bij de Kamer van Koophandel. Dit bestaat uit een jaarverslag met een jaarrekening. 

De app van Speedbooks® meer kan dan je denkt!

Wist je dat je ook je meest gebruikte documenten in de app beschikbaar kunt hebben? Zoals bijvoorbeeld contracten, je KvK-uittreksel, correspondentie en andere naslagstukken?

Bekijk in enkele stappen wat de app voor jou kan betekenen 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar