Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

 

Met Speedbooks® houd je eenvoudig controle over de periodieke prestaties

Gedurende het jaar maak je geregeld managementrapportages en zeker elk kwartaal en half jaar de periodieke prestatiecijfers. Want ligt de organisatie wel op koers, worden de verwachtingen die in de begrotingen zijn bepaald ook echt gehaald?

Door het maken van prognoses en liquiditeitsbegrotingen kun je de tussentijdse cijfers toetsen aan die verwachtingen en je begroting. Zo kun je inschatten wat er staat te gebeuren en er tijdig op inspelen.

 

periodieke rapportages

Daarom gebruik je de periodieke rapportages van Speedbooks®

Excel rapporten
Rapportages in Excel

De periodieke rapportages in Speedbooks® zijn allemaal opgebouwd in Excel. Dit zorgt ervoor dat het aanpassen en personaliseren van deze onderdelen in het rapport eenvoudig en gebruiksvriendelijk is.

Voeg je bedrijfslogo en kleuren bijvoorbeeld toe of maak eigen templates aan. 

Tussentijdse controle door prognoses

Zijn de periodieke cijfers beter of slechter dan verwacht? Maak dan tussentijdse prognoses en liquiditeitsbegrotingen. Daarmee kijk je in de toekomst van de nieuwe situatie en kan je bijsturen waar nodig.

Bekijk hier hoe je Speedbooks® het hele jaar kan gebruiken om een vinger aan de financiële pols te houden.

Neem beslissingen op basis van feiten
Wat de toekomstplannen ook zijn, met de periodieke rapportages houd je een vinger aan de pols. Op deze manier kan je de resultaten op korte en lange termijn in de gaten houden.
Grafische weergave
Elk rapport bevat verschillende grafische weergaves van de cijfers, waardoor het aantrekkelijk gepresenteerd wordt en je iedereen duidelijk inzicht geeft in de situatie. Je kunt de weergave en vormgeving bovendien makkelijk aanpassen.

Koppel supersnel met jouw boekhoudpakket

Je kunt Speedbooks® praktisch met elk boekhoudpakket supersnel koppelen (via RGS) en binnen 10 minuten je eerste rapportages maken. 

Check hieronder of jouw boekhoudpakket er bij is. Zo niet? Dan maken we een koppeling voor je.

Koppel supersnel met jouw boekhoudpakket

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close