Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Koppeling met Twinfield

Speedbooks® Online rapportagesoftware is te koppelen met Twinfield. Twinfield is een boekhoudpakket dat volledig in de cloud functioneert. De gebruikers van Twinfield zijn ondernemers, maar ook grote accountancykantoren maken gebruik van de boekhoudsoftware. De software van Speedbooks Online zorgt ervoor dat Twinfield nog waardevoller wordt voor de gebruiker.

Rapportagetool voor Twinfield
De rapportagetool van Speedbooks® Online zorgt ervoor dat je eenvoudiger rapportages kan genereren vanuit Twinfield. Dit betekent niet alleen dat jouw boekhouding nog sneller en eenvoudiger wordt, maar ook dat je financiële data makkelijk om kan zetten naar inzichten en analyses. Ben je bijvoorbeeld elk jaar veel tijd kwijt aan het opstellen van een jaarrekening, die je vervolgens ook nog handmatig moet deponeren? In Speedbooks® Online gaat dit proces automatisch! Met één druk op de knop heb je de jaarrekening gegenereerd waarna je met de tweede klik op de knop deze hebt gedeponeerd!

Zo koppel je Twinfield met Speedbooks®

Ga naar administratie bewerken

Onder het kopje “Financieel data” (1) Selecteer je Twinfield
Als je Twinfield gekozen heeft, komt het loginscherm van Twinfield naar voren.
Hier kun je inloggen met jouw Twinfieldgegevens.

 

Je komt nu in het volgende scherm:

Selecteer hier “Yes, Allow”, deze knop geeft Speedbooks® de rechten binnen het boekhoudpakket om de gegevens uit te kunnen lezen.

  • Selecteer hier de juiste administratie die je wil inlezen.
  • Selecteer bij het kopje “vanaf periode” (1) de periode die ingelezen moet worden.
  • Selecteer bij het kopje “Tot en met Periode” (2) tot en met welke periode Speedbooks de data moet gaan ophalen.
Tip: Dit kan altijd aangepast worden, door opnieuw naar “Financieel data” te gaan en deze periodes aan te passen en op inlezen te klikken. De knop "bewaren" leest de data niet opnieuw in, maar die bewaard deze data alleen.
Je kunt nu de gekozen periode(s) inlezen door op de knop “Inlezen data” (3) te drukken.

 

gebruikershandleidingen

Bekijk ook onze gebruikershandleidingen

Nu je jouw boekhoudpakket hebt gekoppeld met Speedbooks® kan je gebruik maken van de eindeloze voordelen. Om je nog beter op weg te helpen hebben we gebruikershandleidingen gemaakt. Wacht niet langer en ga van start. Mocht je nog vragen hebben kan je jouw vragen altijd rechts onderin het scherm stellen aan één van onze medewerkers. 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close