Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Consolidatie:
Combineer en vergelijk

Inzicht in de cijfers van je organisatie als geheel, als het bedrijf per vestiging of afdeling een eigen administratie bijhoudt, kan lastig zijn. Dan wil je consolideren.

Een maatschap of holding met meerdere dochterbedrijven is daarnaast verplicht om de jaarrekening te consolideren. Speedbooks® maakt dat makkelijk met een standaardmodel.

Consolideren

Daarom maak je gebruik van consolidatie binnen Speedbooks®

Consolideren
Eenvoudige vergelijkingen binnen bedrijfsstructuur
Het consolidatierapport heeft als groot voordeel dat je de cijfers van verschillende bedrijfsonderdelen, vestigingen of afdelingen kunt vergelijken. Bovendien kun je dan in een oogopslag zien hoe de verschillende onderdelen afzonderlijk presteren binnen het totaal.
Flexibel in gebruik
Met deze tool kunnen verschillende administraties worden samengevoegd. Je kunt eliminaties zowel handmatig als automatisch ingeven, en in Speedbooks® Advanced je kunt op diverse niveaus sub-consolidaties aanmaken.
Ideaal voor holdings of werkmaatschappijen
De consolidatie-functie is bij uitstek geschikt voor iedereen die bij een organisatie werkt, die uit een of meerdere holdings of werkmaatschappijen bestaat. Maak samengestelde overzichten voor een totaalbeeld. 
Geconsolideerde jaarrekeningen 

Buiten het maken van enkelvoudige jaarrekeningen is er ook de mogelijkheid om geconsolideerde jaarrekeningen te maken met Speedbooks®. Ervaar het gemak nu zelf.

Koppel supersnel met jouw boekhoudpakket

Je kunt Speedbooks® praktisch met elk boekhoudpakket supersnel koppelen (via RGS) en binnen 10 minuten je eerste rapportages maken. 

Check hieronder of jouw boekhoudpakket er bij is. Zo niet? Dan maken we een koppeling voor je.

 Koppel supersnel met jouw boekhoudpakket

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close