Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Koppeling met Visma eAccounting

De koppeling met Visma eAccounting van Speedbooks® Online geeft jouw online boekhouding een boost! Krijg nog meer grip op de cijfers. Door je administratiepakket te koppelen met Speedbooks® Online wordt het mogelijk om rapportages en overzichten op maat te maken.

Rapportagetool voor Visma eAccounting
Ben je ondernemer die het liefst zijn tijd besteed aan de zaken die er echt toe doen? Bespaar dan tijd op je boekhouding met de rapportagetool voor Visma eAccounting. eAccounting is op zichzelf al een zeer compleet boekhoudpakket waarmee je ook de facturatie kan stroomlijnen, maar Speedbooks® Online tilt deze zaken echt naar een hoger niveau. Creëer bijvoorbeeld een dashboard waarin je heel snel de liquiditeit kan bekijken, of check onderweg naar afspraak even de weekomzet via de app van Speedbooks® Online.

Maak je de koppeling met Visma eAccounting en Speedbooks® Online? 
Koppel met Visma eAccounting Facturen, Visma eAccounting Standaard, Visma eAccounting en krijg meer grip op je financiën door overzichtelijke rapportages. Door gebruik te maken van de koppeling met Speedbooks® Online kun je makkelijk financiële data omzetten naar bruikbare analyses. Genereer met een druk op de knop uw jaarrekening, financieel dashboard of een periodieke rapportage. 

Kortom: Speedbooks® Online geeft je grip op de zaak en maakt van uw administratie snel en simpel. Maak vandaag nog de koppeling en ervaar het gemak!

 

Zo koppel je Visma eAccounting met Speedbooks®

Ga naar administratie bewerken


Onder het kopje “Financieel data” (1) Selecteer je Visma eAccounting (RGS), de RGS betekend dat wanneer er in Visma eAccounting gebruik wordt gemaakt van RGS dat Speedbooks® de rubricering volgens deze standaard gaat doen. Als er niet bekend is als dit gebruikt wordt neem contact op met Visma eAccounting.

Als je Visma eAccounting gekozen hebt, komt het login scherm van Visma eAccounting naar voren.

Hier kun je inloggen met jouw Visma eAccountinggegevens.


Nadat er is ingelogd komt het volgende scherm in beeld:


Selecteer hier “Yes, Allow”, deze knop geeft Speedbooks® de rechten binnen het boekhoudpakket om de gegevens uit te kunnen lezen.

Als de login is gelukt zullen er administratie(s) beschikbaar zijn onder het tabje “Administratie”.


  • Selecteer hier de juiste administratie die je wil inlezen.
  • Selecteer bij het kopje “vanaf periode” (1) de periode die ingelezen moet worden
  • Selecteer bij het kopje “Tot en met Periode” (2) tot en met welke periode Speedbooks de data moet gaan ophalen

Tip: Dit kan altijd aangepast worden, door opnieuw naar “Financieel data” te gaan en deze periodes aan te passen en op inlezen te klikken. De knop "bewaren" leest de data niet opnieuw in, maar die bewaard deze data alleen.
Je kunt nu de gekozen periode(s) inlezen door op de knop “Inlezen data” (3) te drukken.

Als Speedbooks® de dat niet wil inlezen zet dan per administratie de “Visma eAccounting API” te aan 

gebruikershandleidingen

Bekijk ook onze gebruikershandleidingen

Nu je jouw boekhoudpakket hebt gekoppeld met Speedbooks® kan je gebruik maken van de eindeloze voordelen. Om je nog beter op weg te helpen hebben we gebruikershandleidingen gemaakt. Wacht niet langer en ga van start. Mocht je nog vragen hebben kan je jouw vragen altijd rechts onderin het scherm stellen aan één van onze medewerkers. 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close