Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Koppeling met Quickbooks

Het opstellen van jaarrekeningen en rapportages vereenvoudigen? Met de koppeling tussen Quickbooks en Speedbooks® Online is het handmatig opstellen van jaarrekeningen voorbij. De financiële data die wordt ontwikkeld vanuit Quickbooks is de basis voor de functionaliteiten en dashboards van Speedbooks® Online. Hierdoor heeft de software van Quickbooks nog meer waarde voor uw bedrijf!

Quickbooks
De software van Quickbooks helpt u met jouw boekhouding. Daarnaast is de software zo ingericht dat veel handelingen geautomatiseerd zijn. Bovendien is het mogelijk om samen met uw klant in dezelfde boekhouding te werken op hetzelfde moment. Zo kan een accountant tegelijkertijd werken met de administratie van een onderneming en vice versa. 

Rapportagetool voor Quickbooks
De rapportagetool van Speedbooks® Online zorgt ervoor dat alle financiële data in een oogopslag is te zien in een overzichtelijk dashboard. Dat betekent dat uw boekhouding nóg eenvoudiger en overzichtelijker wordt. Met de koppeling tussen de software van Quickbooks en die van Speedbooks® Online worden alle gegevens vanuit uw boekhoudpakket omgezet in overzichtelijke analyses. Op deze manier blijft er voldoende tijd over om te doen waar je goed in bent: het financiële advies. Hierbij is de rapportagesoftware van Speedbooks® Online een hulptool door middel van managementrapportage.

Zo koppel je QuickBooks met Speedbooks®

Ga naar administratie bewerken

Onder het kopje “Financieel data” (1) Selecteer je QuickBooks Online.
Als je QuickBooks Online gekozen hebt komt het inlogscherm van QuickBooks Online naar voren, hier kun je inloggen met jouw QuickBooks Online gegevens.

Het volgende scherm komt dan naar voren.

Klik hier op “Connect”
Als de login is gelukt zullen er administratie(s) beschikbaar zijn onder het tabje “Administratie”.

  • Selecteer hier de juiste administratie die je wil inlezen.
  • Selecteer bij het kopje “vanaf periode” (1) de periode die ingelezen moet worden
  • Selecteer bij het kopje “Tot en met Periode” (2) tot en met welke periode Speedbooks® de data moet gaan ophalen
Tip: Dit kan altijd aangepast worden, door opnieuw naar “Financieel data” te gaan en deze periodes aan te passen en op inlezen te klikken. De knop "bewaren" leest de data niet opnieuw in, maar die bewaard deze data alleen.
Je kunt nu de gekozen periode(s) inlezen door op de knop “Inlezen data” (3) te drukken.
gebruikershandleidingen

Bekijk ook onze gebruikershandleidingen

Nu je jouw boekhoudpakket hebt gekoppeld met Speedbooks® kan je gebruik maken van de eindeloze voordelen. Om je nog beter op weg te helpen hebben we gebruikershandleidingen gemaakt. Wacht niet langer en ga van start. Mocht je nog vragen hebben kan je jouw vragen altijd rechts onderin het scherm stellen aan één van onze medewerkers. 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close