Handleiding Quickbooks

Zo koppel je QuickBooks met Speedbooks®

Eol1

Onder het kopje “Financieel data” (1) Selecteer je QuickBooks Online.
Als je QuickBooks Online gekozen hebt komt het inlogscherm van QuickBooks Online naar voren, hier kun je inloggen met jouw QuickBooks Online gegevens.

Er volgt nu een nieuw scherm.

Klik hier op “Connect”
Als de login is gelukt zullen er administratie(s) beschikbaar zijn onder het tabje “Administratie”.

Eol2

• Selecteer hier de juiste administratie die je wil inlezen.
  • Selecteer bij het kopje “vanaf periode” (1) de periode die ingelezen moet worden
  • Selecteer bij het kopje “Tot en met Periode” (2) tot en met welke periode Speedbooks® de data moet gaan ophalen

Tip: Dit kan altijd aangepast worden, door opnieuw naar “Financieel data” te gaan en deze periodes aan te passen en op inlezen te klikken. De knop "bewaren" leest de data niet opnieuw in, maar die bewaard deze data alleen.