Handleiding Snelstart

Zo koppel je SnelStart Online met Speedbooks®

Let op: RGS is alleen beschikbaar voor de Accountancy versie van Snel start.

Ga naar administratie bewerken

Eol1

Onder het kopje “Financiele data” (1) Selecteer je SnelStart (RGS), de RGS betekend dat wanneer er in SnelStart Online gebruik wordt gemaakt van RGS dat Speedbooks® de rubricering volgens deze standaard gaat doen. Als er niet bekend is als dit gebruikt wordt neem contact op met SnelStart.

Snelstart1

Vervolgens is er een knop Handleiding (1), deze kan geselecteerd worden volg de stappen die hierin uitgelegd worden om de Sleutel van SnelStart aan te maken, nadat deze ingevoerd is gebruik de inlog knop (2).

• Selecteer hier de juiste administratie die je wil inlezen.
  • Selecteer bij het kopje “vanaf periode” (1) de periode die ingelezen moet worden
  • Selecteer bij het kopje “Tot en met Periode” (2) tot en met welke periode Speedbooks® de data moet gaan ophalen
Tip: Dit kan altijd aangepast worden, door opnieuw naar “Financieel data” te gaan en deze periodes aan te passen en op inlezen te klikken. De knop "bewaren" leest de data niet opnieuw in, maar die bewaard deze data alleen.