Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Stichting en vereniging

  • Bespaar tijd op verplichte rapportages
  • Alle cijfers inzichtelijk in één overzicht
  • Altijd je cijfers beschikbaar voor het bestuur

Profit of non-profit, cijfers zijn belangrijk. Speedbooks® zorgt ervoor dat jij altijd duidelijk inzicht hebt in hoe jouw stichting of vereniging ervoor staat.

De voordelen voor jouw stichting of vereniging

Professioneel verantwoording afleggen
Het is belangrijk dat de administratie en boekhouding van een vereniging of stichting klopt en volledig is. Dit betekent niet alleen dat de ledenadministratie op orde moet zijn, maar ook dat alle financiële cijfers eenduidig verwerkt moeten zijn.

Met de rapportagesoftware van Speedbooks® stel je snel en gemakkelijk financiële rapportages op, waardoor je direct duidelijk inzicht hebt op je financiële gegevens. Zo leg je professioneel verantwoording af over de budgetten en resultaten.
Kostbare tijd besparen op verplichte onderdelen
Met de rapportagesoftware van Speedbooks® bespaar je veel tijd op verplichte onderdelen. Genereer bijvoorbeeld met een druk op de knop de jaarrekening, bekijk snel de financiële balans in het dashboard of check direct de omzet van de vorige periode.
Geen gestoei meer met complexe spreadsheets
Met Speedbooks® beschik je over een grote diversiteit aan kant-en-klare rapportmodellen. Of je nu een managementoverzicht, een maandanalyse of een jaarrekening nodig hebt, het is allemaal mogelijk. Het financieel dashboard geeft je grafisch overzicht van jouw financiële bedrijfsperformance. Zo heb jij al jouw cijfers overzichtelijk in één overzicht.

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar