Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Speedbooks® Online handleidingen

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen hebben wij hier handleidingen voor je. Bekijk onderaan de pagina welke handleidingen we nog meer voor je hebben om het meeste uit Speedbooks® te halen.

Als je vragen hebt, klik dan op de hulpicoon rechtsonder de pagina.

Handleiding: Viewer toevoegen

Stap 1 Viewer toevoegen 
Via de menuoptie Accounts kun je zelf viewers voor klanten uitgeven. 


Druk vervolgens op de knop “Nieuw account aanmaken” 


En nadat alle gegevens van de viewer toegevoegd zijn kan er vervolgens op toevoegen geklikt worden, let op dat de optie “administraties inzien” uit staat. Het kan zijn dat dit even duurt.
Door het opgeven van een emailadres wordt er automatisch een mail gestuurd naar jouw klant met een uitnodiging voor het Speedbooks® online dashboard en daarbij het verzoek een wachtwoord aan te maken.

Stap 2 Koppel viewer(s) aan juiste administratie(s) 

Ga vervolgens naar het administratie overzicht en klik op de administratie bewerken klopt (kijk afbeelding hieronder)


Ga vervolgens naar het tabblad "Rechten" jouw uitgegeven viewers koppelen aan deze administratie. Hier staat een knop gebruiker toevoegen, vervolgens kan hier de optie “administraties inzien” aan gezet worden. En vervolgens op toevoegen geklikt kan worden.


Hiermee geef je de gekoppelde viewer toegang om de financiële data te bekijken via zowel het Speedbooks® online dashboard als de mobiele app.

     
Handleidingen

Bekijk ook onze andere gebruikershandleidingen

Nu je jouw boekhoudpakket hebt gekoppeld met Speedbooks® kan je gebruik maken van de eindeloze voordelen. Om je nog beter op weg te helpen hebben we gebruikershandleidingen gemaakt. Wacht niet langer en ga van start. Mocht je nog vragen hebben kan je jouw vragen altijd rechts onderin het scherm stellen aan één van onze medewerkers. 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close