Viewer toevoegen aan Speedbooks® Online

Stap 1 - Viewer toevoegen

Via de menuoptie Accounts kun je zelf viewers voor klanten uitgeven.

Via de menuoptie Accounts kun je zelf viewers voor klanten uitgeven

Druk vervolgens op de knop “Nieuw account aanmaken”:

Nieuwe viewer aanmaken

En nadat alle gegevens van de viewer toegevoegd zijn kan er vervolgens op toevoegen geklikt worden, let op dat de optie “administraties inzien” uit staat. Het kan zijn dat dit even duurt.
Door het opgeven van een emailadres wordt er automatisch een mail gestuurd naar jouw klant met een uitnodiging voor het Speedbooks® online dashboard en daarbij het verzoek een wachtwoord aan te maken.

Stap 2 - Koppel viewer aan de juiste administratie(s)

Ga vervolgens naar het administratie overzicht en klik op de administratie bewerken klopt (kijk afbeelding hieronder).

bij administratie overzicht klik je op de administratie bewerken

Ga vervolgens naar het tabblad "Rechten" jouw uitgegeven viewers koppelen aan deze administratie.

tabblad "Rechten"

Hier staat een knop gebruiker toevoegen, vervolgens kan hier de optie “administraties inzien” aan gezet worden. En vervolgens op toevoegen geklikt kan worden.

Hiermee geef je de gekoppelde viewer toegang om de financiële data te bekijken via zowel het Speedbooks® online dashboard als de mobiele app.

tabblad rechten instellen