Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Zo zitten we in elkaar

Rechtsvorm
Speedbooks® rapportagesoftware is een Besloten Vennootschap met als aandeelhouders de oprichters Lume Paulusma en Konstantijn Mikes.

Organisatie en Raad van Advies
De dagelijkse leiding is in handen van Algemeen Directeur Lume Paulusma en van Konstantijn Mikes in de functie van Manager product development. Daarnaast werken er 14 experts bij Speedbooks® op het terrein van onder meer productontwikkeling- en ondersteuning en sales en marketing.

Zij worden ondersteund door een Raad van Advies, bestaande uit de heren Piet Klaver en Dick de Ruiter.

Over de oprichters

Lume Paulusma (1956) is na het MBO in 1978 in militaire dienst gegaan. In 1983 kreeg hij zijn eerste baan op een financiële administratie bij de Marine in Den Helder. Cijfers bleken zijn passie, daarom volgde hij naast zijn werk studies (PD, MBA, SPD), waarna hij de overstap kon maken naar de accountancy. Lume houdt van nieuwe uitdagingen en heeft die afwisselend gezocht in de accountancy en het bedrijfsleven.

Eind jaren ’90 is hij voor zichzelf begonnen met FMAP (Financieel Management & Adviesburo Paulusma). In januari 2001 kwam zijn grootste uitdaging, namelijk een in financiële problemen verkerend groot Gerechtsdeurwaarderskantoor reorganiseren. Na in 3 maanden de klus geklaard te hebben heeft dat kantoor hem gevraagd om als financieel directeur aan te treden. Uiteindelijk heeft Lume zich ingekocht en na bijna 8 mooie jaren is hij met het verworven kapitaal een nieuwe uitdaging aangegaan.

En dat was Speedbooks. Na enkele gesprekken met de twee mannen die Speedbooks rapportagesoftware hadden bedacht, is hij als CEO en groot aandeelhouder (70%) ingestapt. Tot op de dag van vandaag met heel veel plezier en met zin in de uitdagingen die komen, zoals het in de markt zetten van het nieuwe product ‘Speedbooks Online’ en de introductie van de software in het buitenland.

Over de oprichters Speedbooks

Leden Raad van Advies

Piet Klaver stond van 1998 tot 2006 aan het roer van het grootste niet-beursgenoteerde familiebedrijf van Nederland, SHV Holdings. Als CEO van SHV Holdings, een Nederlands concern met een jaaromzet van meer dan €14 miljard, ervoer hij het reilen en zeilen, bij SHV-onderdelen zoals Makro, Mammoet en Nutreco. Van 2009 tot 2013 was Klaver voorzitter van de raad van commissarissen van ING Group. Klaver is tevens voorzitter van de Raad van Commissarissen van Dura Vermeer Groep, PostNL, Blokker Holding en lid van de Raad van Commissarissen van SHV Holdings.
Leden Raad van Advies Speedbooks
Leden Raad van Advies Speedbooks

Dick de Ruiter is sinds 1990 vennoot van MRW accountants. Een kantoor met 50 specialisten met vestigingen in Sneek, Gorredijk en Wolvega in Friesland. De Ruiter is AA accountant NBA en gespecialiseerd in het geven van all round bedrijfsadvies. Hij heeft een indrukwekkende ervaring en staat van dienst. Grote, belangrijke namen behoren bij zijn zeer diverse klantenkring.

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close