1. Home
 2. /
 3. Organisatie

Onze organisatie

Zo zitten we in elkaar

Rechtsvorm

Speedbooks® rapportagesoftware is een Besloten Vennootschap met als aandeelhouders de oprichters Lume Paulusma en Konstantijn Mikes.

Organisatie

De dagelijkse leiding is in handen van Algemeen Directeur Lume Paulusma en van Konstantijn Mikes in de functie van Manager product development. Daarnaast werken er 15 experts bij Speedbooks® op het terrein van onder meer productontwikkeling- en ondersteuning en sales en marketing.

Over de oprichters

Lume Paulusma (1956) is na het MBO in 1978 in militaire dienst gegaan. In 1983 kreeg hij zijn eerste baan op een financiële administratie bij de Marine in Den Helder. Cijfers bleken zijn passie, daarom volgde hij naast zijn werk studies (PD, MBA, SPD), waarna hij de overstap kon maken naar de accountancy. Lume houdt van nieuwe uitdagingen en heeft die afwisselend gezocht in de accountancy en het bedrijfsleven.

Eind jaren ’90 is hij voor zichzelf begonnen met FMAP (Financieel Management & Adviesburo Paulusma). In januari 2001 kwam zijn grootste uitdaging, namelijk een in financiële problemen verkerend groot Gerechtsdeurwaarderskantoor reorganiseren. Na in 3 maanden de klus geklaard te hebben heeft dat kantoor hem gevraagd om als financieel directeur aan te treden. Uiteindelijk heeft Lume zich ingekocht en na bijna 8 mooie jaren is hij met het verworven kapitaal een nieuwe uitdaging aangegaan. En dat was Speedbooks.

Oprichter, bedenker en aandeelhouder van Speedbooks rapportagesoftware Konstantijn Mikes (1966) is afgestudeerd econoom. Hij studeerde Economics aan de vooraanstaande Erasmus universiteit te Rotterdam. Bij Speedbooks is hij onder meer verantwoordelijk voor de inhoudelijke ontwikkeling van de rapportagesoftware, en stuurt hij de interne developpers en de externe ontwikkelaars aan.

Konstantijn Mikes en Lume Paulusma in het kantoorpand van Speedbooks

Speedbooks in cijfers

0

Medewerkers staan voor je klaar

0

Het jaar dat Speedbooks is opgericht

0 +

Gebruikers gingen je al voor

0 /5

Hoe Speedbooks door haar gebruikers wordt beoordeeld

Samenwerken, kennis delen en elkaar helpen

Speedbooks® heeft in de loop der jaren diverse partners om zich heen verzameld. Samenwerkingspartners op het gebied van boekhoudprogramma's, zoals Exact, Visma, Muis, Twinfields en vele anderen.

Icoon Samenwerken

Koppel eenvoudig met 180+ boekhoudpakketten

Interviews

Klanten aan het woord

Reviews

Ontdek wat onze klanten vertellen

Uitstekend
Trustpilot score
151 reviews Trustpilot logo
BW

Berend van der Weide

22 november 2023
Trustpilot score
De uitleg tijdens demo was goed.

De uitleg tijdens demo was goed. Het implementeren, koppeling maken met E-Boekhouden en rubriceren was een eitje. De helpdesk ging me net iets te snel in de communicatie. (ik ben niet de jongste meer) Nu ben ik bezig om de reports aan te passen. De app dashboard mag wel direct getoond worden met de legenda. Dat zou een wens zijn.

AB

Anne Marie Bambacht

26 december 2023
Trustpilot score
Eenvoudig van standaard naar maatwerk

Na jarenlang gewerkt te hebben met software van jullie concurrent heb ik toch gekozen voor de overstap naar Speedbooks. Het is voordelig, gebruikersvriendelijk en flexibel omdat je heel eenvoudig de vele al standaard meegeleverde rapporten op maat kunt maken. Ook de Helpdesk is super, ze reageren heel snel en zijn zeer behulpzaam. Ik vind Speedbooks een aanrader.

CC

Connie

13 januari 2024
Trustpilot score
Speedbooks

Speedbooks, kan je gelijk mee werken, geen ingewikkeld pakket, meeste spreekt voor zich. Heel fijn om mee te werken.

Al jaren vertrouwd door 10.000+ gebruikers, waaronder:

Gamma
Monuta
Cijfermeester
Snelstart
Van Der Valk
Makelaarsland
Bentacera
Stella
Oamkb
Aksos
Eredivisie
Maastricht Airport
Bekijk onze abonnementen

Maak binnen 10 minuten je eerste rapportages

Kies één van de standaard pakketten en ga direct van start

Accountant

Al vanaf

€ 30,00*

Per maand

 • Administraties
  1
 • Gebruikers
  1
 • Viewers
  1
* 1-jarig abonnement

Ondernemer/MKB

Al vanaf

€ 30,00*

Per maand

 • Administraties
  1
 • Gebruikers
  1
 • Viewers
  1
* 1-jarig abonnement