Jaarrekening opstellen? Eenvoudig met Speedbooks!

Uw jaarrekening maken in een handomdraai?

Zodra uw organisatie staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel heeft u er elk jaar mee te maken: de jaarrekening. Het opstellen van de jaarrekening doet u om een overzicht te krijgen van de financiële voortgang van uw bedrijf. Enerzijds maakt u een jaarrekening omdat dit verplicht is voor de KvK. Anderzijds om ook zelf een goed beeld te krijgen van de financiële progressie die u maakt met uw bedrijf.

 

Gaat u zelf de online jaarrekening maken? Dan is het belangrijk te weten wat er precies in moet komen. Elke organisatie is natuurlijk anders, maar toch bevat elke jaarrekening dezelfde financiële informatie. Bij het opstellen van de jaarrekening dient u namelijk altijd de balans, de winst- en verliesrekening op te nemen met daarbij een toelichting.

 

Het opstellen van de jaarrekening met onze rapportage software

De traditionele manier van het opstellen van de jaarrekening kost veel tijd en kent veel onduidelijkheden. Waar staan de benodigde gegevens in mijn boekhoudpakket? Hoe kunnen deze op een bepaalde manier in een format van een jaarrekening exporteren? Kloppen alle gegevens die ik heb opgeslagen wel? Het gebruik van Speedbooks maakt dit proces eenvoudiger en bespaart veel tijd.

 

De meeste bedrijven zijn verplicht hun jaarrekening digitaal te deponeren bij de Kamer van Koophandel (KVK). Ook de bank vereist steeds vaker tussentijdse cijfers. Met Speedbooks heeft u de juiste tool in huis om efficiënt én automatisch de jaarrekening en tussentijdse cijfers samen te stellen. Het is ook mogelijk om deze cijfers via Speedbooks te deponeren bij de KvK.

Uw jaarrekening deponeren met Speedbooks Offline?

Het deponeren van de jaarrekening ging nog nooit zo makkelijk met de software van Speedbooks offline. Of u nu uw jaarrekening moet deponeren voor de KvK of deponeren moet bij uw bank.

 

Met Speedbooks offline heeft u de juiste tool in huis om efficiënt én automatisch de jaarrekening en tussentijdse cijfers samen te stellen. Het is zelfs mogelijk om je cijfers via Speedbooks rechtstreeks bij de KvK te deponeren.

Vraag een voorbeeld jaarrekening aan

*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
Vraag een voorbeeld jaarrekening aan
Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar