Jaar voorbij? Maak eenvoudig zelf uw jaarrekening

Een jaarrekening in een handomdraai

Speedbooks bevat alle mogelijkheden om snel en efficiënt jaarrekeningen op te stellen. Standaard is er een rapportmodel opgenomen die jaarlijks wordt aangepast aan de richtlijnen voor het opstellen van de jaarrekening. Bovendien is er tevens een beknopte variant aanwezig voor het maken van jaarrekeningen voor kleinere administraties.

Eenvoudig en heel betaalbaar zelf een jaarrekening maken? Het kan!

De traditionele manier van het opstellen van de jaarrekening kost veel tijd en kent veel onduidelijkheden. Waar staan de benodigde gegevens in mijn boekhoudpakket? Hoe kunnen deze op een bepaalde manier in een format van een jaarrekening exporteren? Kloppen alle gegevens die ik heb opgeslagen wel? Het gebruik van de Speedbooks kan dit proces eenvoudig maken en bespaart veel tijd.

 

De meeste bedrijven zijn verplicht hun jaarrekening digitaal te deponeren bij de Kamer van Koophandel (KVK). Ook de bank vereist steeds vaker tussentijdse cijfers. Met Speedbooks heeft u de juiste tool in huis om efficiënt én automatisch de jaarrekening en tussentijdse cijfers samen te stellen. Het is ook mogelijk om deze cijfers via Speedbooks te deponeren bij de KvK.

 

En als accountant een jaarrekening voor uw klant maken was nog nooit zo gemakkelijk

Met Speedbooks heeft u de juiste tool in huis om efficiënt én automatisch de jaarrekening en tussentijdse cijfers voor uw klanten samen te stellen. Het is ook mogelijk om deze cijfers via Speedbooks te deponeren bij de KvK.

Vraag een voorbeeld jaarrekening aan

*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
Vraag een voorbeeld jaarrekening aan
#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!