Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

 

Aangifte inkomstenbelasting &
vennootschapsbelasting 

Dat kan... met Speedbooks®

Voor veel mensen is dit een stressvolle periode waar veel energie en voornamelijk tijd in gaat zitten. Dat is vanaf nu verleden, met de export modules in Speedbooks® Online en Speedbooks® Advanced. Met deze add-on modules exporteer je snel je belastingaangifte. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk deze gegevens kan importeren in Nextens Online of Fiscaal Gemak. De fiscale export modules waar wij mee koppelen zijn:

- Afas Fiscaal
- Fiscaal Gemak
- Fiscaal Online
- Fyndoo Advise
- Nextens Fiscaal
- Techknow

Aangifte inkomstenbelasting & Vennootschapsbelasting
Fiscaal Online

Fiscaal Online

Wist je dat we ook een exportkoppeling hebben met Fiscaal Online? Op deze manier converteer je de jaarcijfers binnen een paar minuten naar een aangifte die je met een paar muisklikken kunt importeren. Zo bespaar je enorm veel tijd met invoeren en doe je een foutloze aangifte en sla je twee vliegen in één klap. Met Fiscaal online doe je gemakkelijk de volgende aangiftes:

  • VPB (Vennootschapsbelasting) 
  • IB (inkomstenbelasting)

Nextens Fiscaal

Door de koppeling met Nextens Fiscaal kun je eenvoudig en snel jouw vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting doen. Met deze module vertaal je de jaarcijfers van jouw organisatie in no-time naar een aangifte die je vervolgens kunt importeren.

Nextens Fiscaal
Fiscaal Gemak

Fiscaal Gemak

Maak gebruik van de Speedbooks® module van Fiscaal gemak. Met deze module vertaal je de jaarcijfers binnen enkele minuten naar een aangifte die je met een paar muisklikken kunt importeren. met Fiscaal Gemak doe je eenvoudig de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

"Ik bespaar niet alleen tijd, ik weet ook dat de kans op fouten kleiner is"

Rob de Boer, eigenaar van Jeremiasse & Partners kan niet meer zonder de exportmodules van Speedbooks®: "Ik heb in no-time mijn jaarstukken geëxporteerd naar de omgeving van Nextens. De voordelen van deze module zijn dat het tijd bespaart, en dat de kans op fouten kleiner is. Ik had deze module misschien wel eerder moeten aanschaffen."

Klik op de knop hieronder om binnen enkele minuten aan de slag te gaan met één van deze Export Modules. 

Ben je Speedbooks® Advanced-gebruiker en heb je interesse in één van deze modules? Klik dan hier om direct een offerte aan te vragen.
Fiscale Export Modules

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close