Speedbooks tekent sponsorcontract met KNKB TeamNL

 

Op woensdag 24 april 2019 in Hotel/eetcafé Duhoux te Wirdum heeft algemeen directeur Lume Paulusma, tijdens de presentatie van de parturen seizoen 2019, zijn handtekening gezet onder de sponsorovereenkomst en is daarmee de nieuwe hoofdsponsor van KNKB TeamNL. Een bijzonder moment voor de Friese eigenaar van het rapportagesoftware bedrijf uit Heerenveen. De gelegenheid werd begeleid door Klokhuis presentator Habtamu Emke de Hoop. Gastspreker Gerben Okkinga gaf, als ondernemer, in zijn betoog een vergelijking tussen kaatsen en ondernemen. Als liefhebber van de Friese kaatssport ondersteunt Speedsbooks heel graag het KNKB TeamNL en wenst het team een prachtig en sportief seizoen toe.

 

Hier vindt u nog meer actuele berichten over Speedbooks 

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar