Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

De Masterclass gemist?

Bekijk gratis de replay van de masterclass terug. Maak kennis met de snelheid van Speedbooks® in de online Masterclass Jaarrekening en Werkdossier. 

Speedbooks® Masterclass: 
Jaarrekening en Werkdossier

Konstantijn Mikes en Bert-Jan ten Oever tonen je graag hoe je eenvoudig een jaarrekening opstelt met behulp van het werkdossier. De online masterclass duurt zo’n 30 minuten.

Voordeel voor professionals

Het Werkdossier: alles ✓
Stel in een handomdraai een jaarrekening op met het geïntegreerde Speedbooks® werkdossier. Deze checklist filtert direct alle relevante onderdelen op basis van de dataset. Dat scheelt tijd. Dat biedt ruimte. Het werkdossier is als add-on beschikbaar voor alle abonnees.
Consolidatierapport: overzicht in het geheel
Meerdere administraties binnen één holding? Geen probleem. Het consolidatierapport in Speedbooks® Advanced voegt je rapporten eenvoudig samen, voor snel overzicht in het geheel.
SBR-koppeling: veilig deponeren bij de KvK 
Dien je jaarrekening veilig en snel in bij de KvK met de SBR-Koppeling. In vijf eenvoudige stappen biedt Speedbooks® Advanced je de mogelijkheid om alle relevante cijfers om te zetten, in te zien, en te deponeren. 
Rapportages in iedere gewenste huisstijl
De rapportagesoftware van Speedbooks® beweegt eenvoudig mee met de informatiebehoefte van jouw klant. Zo pas de rapportages naar eigen wens en vorm aan in Excel en lever je deze in iedere gewenste huisstijl.

Binnen 5 minuten van implementatie naar jaarrekening

De gebruiksvriendelijke RGS-koppeling leest de data in je pakket automatisch uit, rubriceert, en levert binnen vijf minuten een helder jaaroverzicht in je online dashboard.

Compatible met: Afas | Asperion Exact Online iMuis Online | Informer Minox SnelStart | Visma eAccounting

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar