Wees onze gast tijdens een Speedbooks® evenement

Speedbooks® bestaat 12,5 jaar en is ontzettend trots op haar jubileum. Daarom organiseren wij in oktober meerdere evenementen. Van sport tot muziek, kortom voor ieder wat wils. Bekijk onderstaand het programma en maak je keuze. 

Deelname is gratis en je kan je inschrijven voor meerdere evenementen. Lees de deelnamevoorwaarden onderaan deze pagina boven het contactformulier. 

*Nog geen klant? Bekijk ons aanbod voor accountants en ondernemers in het MKB  en bezoek ook een van onze exclusieve evenementen. 

24 oktober 2021                            Het Internationale Speedbooks® Jeugd EK

Vanaf 21 oktober beginnen in Franeker de Europese jeugdkampioenschappen kaatsen. Tijdens dit evenement worden de internationale varianten van het kaatsen, zoals: Het internationale spelllargues en het wallball gespeeld. 

Als hoofdsponsor van dit evenement heeft Speedbooks® een eigen VIP-tribune. Bekijk dit spectaculaire evenement vanaf de beste plekken. Als Friese onderneming verheugen wij ons enorm op dit Europees jeugdkampioenschap en willen wij graag de sfeer en passie van het kaatsen delen.

Tijdens de finaledag op 24 oktober organiseren wij van 13:30 uur tot ongeveer 16:30 uur een gezellige middag met interessante gasten. Wij nodigen je graag uit om onder het genot van een hapje en een drankje de finale te zien van dit internationale sportevenement. 

Aanmelden kan via het contactformulier hieronder.

29 oktober 2021  Speedbooks® 12,5 jaar jubileumevent 

Vrijdag 29 oktober is het zover. De viering van het 12,5 jarig jubileum van Speedbooks®. Een interessante en feestelijke middag die om 14.00 uur begint met ‘grote’ sprekers uit het bedrijfsleven en de financiële wereld. 

Daarna presenteert Speedbooks® een van Nederlands grootste sporttalenten en wordt bekendgemaakt welke organisatie een waardecheque ter waarde van € 1.250, - ontvangt voor het 12,5-jarig bestaan van Speedbooks®.

Tot slot is er om 16.30 uur een netwerkborrel met een muzikaal intermezzo van de bekende singer/songwriter Ids Verbeek. Kijk voor meer informatie op onze website.

Aanmelden kan via het contactformulier hieronder.

29 oktober 2021                              Zie Tim Akkerman gratis in de Speedbooks® VIP-Box*

Alweer twintig jaar geleden stond Tim aan de vooravond van zijn muzikale loopbaan. Een carrière, gekenmerkt door hoogte -en dieptepunten, hits, authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitstappen, een veelvoud aan liedjes en nog een groter aantal live shows. Inmiddels is Tim als muzikant en componist niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekscene. Ook in onze zaal was hij al regelmatig te vinden met onder meer zijn The Boss-tour (een ode aan Bruce Springsteen) en vele jaren geleden natuurlijk met Di-rect.

https://hetbolwerk.nl/voorstelling/tim-akkerman-the-ivy-league/ 

*Onder alle aanmeldingen worden er VIP-kaarten verloot. Volg Speedbooks® op social media om te zien of jij de gelukkige bent. 

Aanmelden kan via het contactformulier hieronder.

30 oktober 2021                      Daikin NK Afstanden / NK Mass Start

Moedig Femke Kok samen met ons aan tijdens de eerste wedstrijden van het schaatsseizoen. 

Het langebaanseizoen start in het weekend van 29 tot en met 31 oktober met de Daikin NK Afstanden. Welke schaatsers zijn het beste in vorm en weten zich te kronen tot Nederlands kampioen?

Wij hebben kaarten voor zaterdag 30 oktober van 14:00 uur tot 18:00 uur.

Tijdens het Daikin NK wordt duidelijk welke schaatsers het beste de zomer zijn uitgekomen en klaar zijn voor het olympisch seizoen. Naast de nationale titels zijn er ook startplekken voor de eerste wereldbekers te vergeven. 

Aanmelden kan via het contactformulier hieronder.

Voorwaarden

* Bij alle evenementen is de genodigde gast zelf verantwoordelijk voor een coronatoegangsbewijs.

** Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maximaal vier personen per aanmelding. 

*** Wanneer de situatie zich voordoet dat er meer aanmeldingen zijn dan toegangskaarten beslist Speedbooks® de verdeling van de toegangskaarten.

Aanmelden evenement

Voor welk evenement wil jij je opgegeven? (meerdere keuzes mogelijk)

Ben je al Speedbooks®-klant?