Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English
Stock image

Speedbooks® 1% FairShare® partner van Fonds Gehandicaptensport 

CEO Lume Paulusma is met Speedbooks® officieel sportsponsor van de gehandicaptensport in Nederland. Dit werd afgelopen week bekend gemaakt tijdens de partnerbijeenkomst van Fonds Gehandicaptensport. Tijdens deze bijeenkomst werden de nieuwe sponsoren van het project 1% FairShare® bekendgemaakt. Deze dag werd afgesloten met een mooi Benefietconcert van Waylon en een rolstoelbasketbalwedstrijd Nederland tegen Engeland waarbij Nederland heeft gewonnen met 23-10.

Speedbooks® staat bekent voor het sponsoren van meerdere (sport)clubs, aanstormende talenten en goede doelen. Lume Paulusma en Speedbooks® vinden het belangrijk dat Paralympische talenten een kans krijgen.

Wat is de 1% FairShare® van het Fonds Gehandicaptensport? 

Om de sportparticipatie voor mensen met een handicap te kunnen vergroten is er geld nodig, veel geld. Met de 1% FairShare® samenwerking met het Nederlandse bedrijfsleven vraagt Fonds Gehandicaptensport om 1% bovenop het totale budget voor sportsponsoring te investeren in de gehandicaptensport. 1% FairShare® = 1% sportsponsoring voor gehandicaptensport.

In Nederland sporten bijna 5 miljoen mensen bij een sportvereniging, die aangesloten is bij een sportbond. Van deze sporters hebben circa 50.000 een handicap. Dit betekent dus dat 1% van alle aangesloten sporters in Nederland een handicap heeft. 1% FairShare® wordt ondersteund door NOC*NSF. Door gerichte en efficiënte investeringen wordt de huidige sportparticipatiegraad vergroot. Daarnaast wordt de kwaliteit en de kwantiteit van het aanbod verbeterd.

Wil jij net als Speedbooks® sportsponsor worden? Klik dan hieronder voor meer informatie.

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar