Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Niet alleen, maar samen sta je sterk

Als betrokken onderneming bij onze omgeving, zowel landelijk als regionaal, investeren we een deel van onze winst in activiteiten van organisaties, verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren.

Sponsoring is een zakelijke overeenkomst en een samenwerking waarbij partijen iets voor elkaar betekenen. Het moet duidelijk een ‘win-win situatie’ opleveren.

Via het hier te downloaden aanvraagformulier kunt een sponsorverzoek indienen.
Sponsoring Speedbooks
Persbericht: Duizend euro voor de Nierstichting

Persbericht: Duizend euro voor de Nierstichting

In november en december zijn via de social mediakanalen drie Goede Doelen gepresenteerd aan de volgers van Speedbooks®. Tegelijkertijd heeft Speedbooks® bij elke verkoop en upgrade een vast bedrag in een ‘Goede Doelen-pot’ gestopt. Door te stemmen kon men laten weten welk Goed Doel van deze drie de inhoud van de pot zou moeten krijgen. De volgers van de rapportagesoftware-maker uit Heerenveen kozen uiteindelijk massaal voor de Nierstichting. De actie heeft 1000 euro opgeleverd.

Speedbooks® 1% FairShare® partner van Fonds Gehandicaptensport 

CEO Lume Paulusma is met Speedbooks® officieel sportsponsor van de gehandicaptensport in Nederland. Dit werd afgelopen week bekend gemaakt tijdens de partnerbijeenkomst van Fonds Gehandicaptensport. Tijdens deze bijeenkomst werden de nieuwe sponsoren van het project 1% FairShare® bekendgemaakt. 
Stock image
Twinfield certificaat voor Speedbooks®

Speedbooks® rapportagesoftware sleept certificering met boekhoudpakket Twinfield binnen

Sinds deze week is de koppeling tussen Speedbooks® rapportagesoftware en boekhoudpakket Twinfield opnieuw gecertificeerd. Sinds 2019 werken beide partijen al met elkaar samen en om te garanderen dat de koppeling correct en veilig werkt heeft Twinfield de werking met Speedbooks getoetst en een nieuw certificaat uit te geven. 

Speedbooks is dit jaar trotse sponsor van de Tall Ships Races Harlingen

‘Wij vinden het fantastisch dat zo’n groot evenement in Harlingen plaatsvindt en steunen dat van harte’, vertelt Lume Paulusma, eigenaar - ceo Speedbooks. Tijdens het evenement verbindt het bedrijf haar naam aan de zakenruimte, de Speedbooks Business Lounge. 
Johan Schikker en Lume Paulusma

Speedbooks® en Minox zijn een partnership aangegaan

Het partnership tussen Speedbooks® en Minox maakt het voor zowel ondernemers,  accountants- en administratiekantoren makkelijker om periodieke rapporten te genereren en financiële dashboards op te maken. Doordat de boekhoudsoftware van Minox het gebruik van het Referentie Grootboekschema ondersteunt, is het eenvoudig om de gegevens uit de bronadministratie te halen en deze te koppelen aan de software van Speedbooks®. Hierdoor is het opmaken van bijvoorbeeld een jaarrekeningen relatief snel en eenvoudig.
Stock image
Lume Paulusma en Femke Kok

Speedbooks® verlengt contract met schaatstalent Femke Kok

Het schaatsseizoen van 2021 gaat bijna weer van start en op 27 september is officieel bevestigd dat Speedbooks® rapportagesoftware schaatstalent Femke Kok ook de komende twee schaatsseizoenen blijft sponsoren. Als Friese onderneming is Speedbooks® natuurlijk enorm trots op de prestaties van Femke. Het contract is verlengd tot en met het schaatsseizoen 2023... 

Speedbooks® is trouwe sponsor van SC Cambuur 

Als dank voor de trouwe support kreeg Speedbooks® CEO Lume Paulusma het thuistenue gesigneerd door alle spelers van het eerste elftal. ??
Shirt overhandiging SC Cambuur en Speedbooks
Agrarisch Natuurfonds Fryslan

CEO Lume Paulusma met Speedbooks® ambassadeur geworden van Agrarisch Natuurfonds Fryslân

Het is geen geheim dat wij van Speedbooks® een Friese onderneming in hart en nieren zijn. Buiten het sponsoren van Fries talent waaronder Femke Kok, de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond en de Leeuwarder voetbalclub SC Cambuur heeft Speedbooks® CEO Lume Paulusma gekozen om samen met zijn onderneming ambassadeur te worden Agrarisch Natuurfonds Fryslân.


 

Sponsoring Speedbooks® en SC Cambuur Leeuwarden

Speedbooks® heeft een jarenlange traditie in het sponsoren van sport. Ook voor komend seizoen is daarvoor weer gekozen.
Stock image
Stock image

Speedbooks is trotse hoofdsponsor van TeamNL van de KNKB.

Speedbooks is trotse hoofdsponsor van TeamNL van de KNKB. Afgelopen weekend was het Dutch Open toernooi Wallball.

Terugblik sponsoring Nyck de Vries 2018 - 2019

Een terugblik op de sponsoring van Nyck de Vries
Stock image
Pers Speedbooks

Bent u journalist of een andere vertegenwoordiger van de media?

Met vragen kunt u terecht bij de woordvoerder van Speedbooks®, bereikbaar via het algemene telefoonnummer 0513 820 130 of via mailadres info@speedbooks.com.

Voor het laatste nieuws over Speedbooks® en haar producten kunt u kijken op onze site, of ons volgen via de social-mediakanalen of onze blog.

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close