Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Speedbooks® doneert voetballen aan de Speelgoedbank Heerenveen

De drukke december maanden zijn weer aangebroken. Sinterklaas is nog maar net weg en de kerstdagen staan weer voor de deur. Een enorm leuke tijd met cadeautjes en veel plezier. Helaas geldt dit niet voor iedereen. Omdat niet iedereen de financiële middelen heeft voor de drukke december maanden heeft Lume Paulusma samen met Speedbooks® 40 voetballen gedoneerd aan Stichting Speelgoedbank Heerenveen. 

Speedbooks® doneert voetballen
Stichting Speelgoedbank Heerenveen

Stichting Speelgoedbank Heerenveen

Deze stichting zamelt speelgoed in, zowel nieuw als gebruikt, en doet mee met doneeracties om geld in te zamelen. Het speelgoed geven wij aan kinderen uit de gemeente Heerenveen van wie de ouders niet de financiële middelen hebben om cadeautjes te kopen.

Het geld wordt gebruikt om de website up-to-date te houden, schoonmaakmaterialen aan te schaffen en vooral om nieuwe cadeautjes te kopen.

Doelstelling van de eerste uitgifte in 2013 was om kinderen een mooi Sinterklaasfeest te geven. Dit bleek een groot succes!
Vanaf 2015 is de Speelgoedbank een reguliere speelgoedbank geworden en kunnen kinderen 4x per jaar speelgoed uitzoeken. Wij zijn elke laatste zaterdag van de maand geopend met uitzondering van de vakantieperiode!  

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close