Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English
Persbericht: Duizend euro voor de Nierstichting

Persbericht: Duizend euro voor de Nierstichting

In november en december zijn via de social mediakanalen drie Goede Doelen gepresenteerd aan de volgers van Speedbooks®. Tegelijkertijd heeft Speedbooks® bij elke verkoop en upgrade een vast bedrag in een ‘Goede Doelen-pot’ gestopt. Door te stemmen kon men laten weten welk Goed Doel van deze drie de inhoud van de pot zou moeten krijgen. De volgers van de rapportagesoftware-maker uit Heerenveen kozen uiteindelijk massaal voor de Nierstichting. De actie heeft 1000 euro opgeleverd.

Bekijk hier de aftermovie van The Tall Ship Races Harlingen 2022

The Tall Ship Races Harlingen 2022 begonnen met de Sail In Parade. Speedbooks® was aanwezig op één van de Tall Ships om het geweldige evenement van dichtbij te ervaren. Als sponsor van dit evenement was Speedbooks® vaak te zien. Ook de businesslounge heeft tijdens dit evenement onze naam gekregen, namelijk: De Speedbooks Businesslounge. 
Stock image
Tekenmoment Speedbooks® en Fonds Gehandicaptensport

Tekenmoment Speedbooks® en Fonds Gehandicaptensport

Tijdens de laatste thuiswedstrijd van SC Heerenveen tegen Go Ahead Eagles werd het sponsorcontract van gehandicaptensport in Nederland ondertekent door Speedbooks® CEO Lume Paulusma. Deze door Speedbooks® verzorgde middag begon met de aftrap van de voetbalwedstrijd. 

Na de wedstrijd hebben Jeroen Kampschreur, Nike Boor en Cees Wijnburg van Fonds Gehandicaptensport elk een toespraak gegeven. Na de zeer interessante verhalen van de sprekers werd het sponsorcontract ondertekent. De middag werd afgesloten met een informele borrel.  

Speedbooks® gaat samenwerken met bedrijfsadviseurs oamkb

Oamkb, het netwerk van 90 samenwerkende administratiekantoren, bedrijfsadviseurs en accountancy specialisten heeft de keuze gemaakt voor Speedbooks®. De online rapportagesoftware voor accountants- en administratiekantoren.

Volgens Pascale Petiet, directeur van oamkb, is de samenwerking met Speedbooks® vooral aangegaan omdat de organisatie steeds meer op de adviseursstoel gaat zitten voor haar klanten. Naast periodieke rapportages en het opstellen van de jaarrekening zal de software van Speedbooks® dan ook worden ingezet vanwege de krachtige online dashboard functionaliteit. De schaalbaarheid van Speedbooks® leent zich er bij uitstek voor om uitgerold te worden over de (thans) 90 franchisenemers van oamkb.


 

Stock image
Twinfield certificaat voor Speedbooks®

Speedbooks® rapportagesoftware sleept certificering met boekhoudpakket Twinfield binnen

 Sinds deze week is de koppeling tussen Speedbooks® rapportagesoftware en boekhoudpakket Twinfield opnieuw gecertificeerd. Sinds 2019 werken beide partijen al met elkaar samen en om te garanderen dat de koppeling correct en veilig werkt heeft Twinfield de werking met Speedbooks getoetst en een nieuw certificaat uit te geven. 

Interview: Manager Productdevelopment en partner bij Speedbooks® Konstantijn Mikes 

Konstantijn Mikes kijkt terug naar het begin van Speedbooks® en vertelt over de toekomstplannen van Speedbooks®.
Konstantijn Mikes
Contractverlenging met CKS

Speedbooks® verlengt het contract en met Cultuur Kwartier Sneek

Afgelopen week is bekend gemaakt dat Speedbooks® heeft het sponsorcontract met Cultuur Kwartier Sneek (CKS) met een jaar verlengd. 

Tijdlijn: Speedbooks® & Femke Kok 

Speedbooks® is sinds 22-12-2020 trotse sponsor van schaatstalent Femke Kok. Bekijk hier alle momenten van Femke en Speedbooks®.
Speedbooks® en Femke Kok
Lume Paulusma bij de Speelgoedbank

CEO Lume Paulusma doneert met Speedbooks® 40 voetballen aan de Speelgoedbank Heerenveen

De drukke december maanden zijn weer aangebroken. Sinterklaas is nog maar net weg en de kerstdagen staan weer voor de deur. Een enorm leuke tijd met cadeautjes en veel plezier. Helaas geldt dit niet voor iedereen. Omdat niet iedereen de financiële middelen heeft voor de drukke december maanden heeft Lume Paulusma samen met Speedbooks® 40 voetballen gedoneerd aan Stichting Speelgoedbank Heerenveen. 

Speedbooks® CEO Lume Paulusma neemt kunstwerk 'Betrokken bedrijf' in ontvangst

Speedbooks® heeft zich voor meerdere jaren aan CKS verbonden. Hans de Lang heeft daarom vorige week het kunstwerk ‘betrokken bedrijf CKS’ overhandigd aan CEO Lume Paulusma voor de steun van Speedbooks®. 
Lume Paulusma met Hans de Lang
Het jaar van Speedbooks

Het jaar van Speedbooks®!

Speedbooks® heeft via NPEX-effectenbeurs € 1.403.000, - aan kapitaal opgehaald, dat onder andere ingezet gaat worden om de organisatie te versterken en een (inter-) nationale mediacampagne te lanceren. Speedbooks® gaat meedoen op het hoogste niveau.

MRW Accountants & Adviseurs verrassen met een taart

Deze week zijn we met een taart bij MRW Accountants & Adviseurs langsgegaan om ze te bedanken voor hun interview over het gebruik met Speedbooks® rapportagesoftware.
MRW Accountants
KvK rapport Grip op de tent

KvK rapport 'Grip op de tent'

Vooral bij financieel vooruitkijken valt er nog veel te winnen bij ondernemers. Is de conclusie uit het rapport. Speedbooks heeft de oplossing. Lees hier het hele rapport.

CEO Lume Paulusma met Speedbooks® ambassadeur geworden van Agrarisch Natuurfonds Fryslân

Het is geen geheim dat wij van Speedbooks® een Friese onderneming in hart en nieren zijn. Buiten het sponsoren van Fries talent waaronder Femke Kok, de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond en de Leeuwarder voetbalclub SC Cambuur heeft Speedbooks® CEO Lume Paulusma gekozen om samen met zijn onderneming ambassadeur te worden Agrarisch Natuurfonds Fryslân.
Agrarisch Natuurfonds Fryslân

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close