MRW Accountants & Adviseurs verrassen met een taart

Deze week zijn we met een taart bij MRW Accountants & Adviseurs langsgegaan om ze te bedanken voor hun interview over het gebruik met Speedbooks® rapportagesoftware.

Speedbooks® te zien in vakblad NOAB

In de eerste uitgave van het vakblad NOAB vertelt MRW accountants & adviseurs over de ervaring met Speedbooks® rapportagesoftware.

Speedbooks® en schaatstalent Femke Kok

Speedbooks® was deze winter sponsor van Nederlands schaatstalent Femke Kok. Dit schaatsseizoen Heeft Femke meerdere medailles binnen gehaald en was ze de snelste Nederlandse schaatsster ooit tijdens de 500 meter van het wereldkampioenschap.

Het jaar van Speedbooks®!

Speedbooks® heeft via NPEX-effectenbeurs € 1.403.000, - aan kapitaal opgehaald, dat onder andere ingezet gaat worden om de organisatie te versterken en een (inter-) nationale mediacampagne te lanceren. Speedbooks® gaat meedoen op het hoogste niveau.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8! Hier zijn we enorm trots op, en willen onze gebruikers enorm bedanken voor hun feedback. Lees hier alle details.

Voetballen voor speelgoedbank

Speedbooks schenkt 40 voetballen van sc Heerenveen aan de stichting Speelgoedbank Heerenveen. Deze worden uitgedeeld aan kinderen die wel een extraatje kunnen gebruiken.

Speedbooks en Cambuur Leeuwarden

Speedbooks heeft een jarenlange traditie in het sponsoren van sport. Ook voor komend seizoen is daarvoor weer gekozen.

KvK rapport 'Grip op de tent'

Vooral bij financieel vooruitkijken valt er nog veel te winnen bij ondernemers. Is de conclusie uit het rapport. Speedbooks heeft de oplossing. Lees hier het hele rapport.

CEO Lume Paulusma met Speedbooks® ambassadeur geworden van Agrarisch Natuurfonds Fryslân

Het is geen geheim dat wij van Speedbooks® een Friese onderneming in hart en nieren zijn. Buiten het sponsoren van Fries talent waaronder Femke Kok, de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond en de Leeuwarder voetbalclub SC Cambuur heeft Speedbooks® CEO Lume Paulusma gekozen om samen met zijn onderneming ambassadeur te worden Agrarisch Natuurfonds Fryslân.