Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English
Femke Kok

En nog meer goed nieuws voor Femke Kok

Vandaag 1 september wordt ze ontvangen door de Koning. Wat speciaal. We wensen haar een super leuke dag toe. Opnieuw trots op haar.

Speedbooks steunt ook komend seizoen sportieve toppers

Op zaterdag 12 augustus werd het nieuwe 3-jarig sponsorcontract getekend met de Friese schaatskampioen Femke Kok. 

En ook de Leeuwarder voetbalclub Cambuur kan Speedbooks weer tot haar trouwe supporters rekenen.  

Afbeelding

Afbeelding
OCW onderzoekt hoe RJ660 indienen beter kan

Persbericht: OCW onderzoekt hoe RJ660 indienen beter kan

Speedbooks® is als rapportagespecialist door OCW gevraagd daarin zitting te nemen, samen met twee boekhoudsoftwareleveranciers, vertegenwoordigers van een administratiekantoor, van Logius/ministerie van Binnenlandse Zaken en van DUO zelf. RJ staat voor De Raad voor de Jaarverslaggeving. Deze stelt nieuwe richtlijnen op of past bestaande aan, waaraan een jaarverslag met jaarrekening moet voldoen.

Persbericht: Duizend euro voor de Nierstichting

Persbericht: Duizend euro voor de Nierstichting

In november en december zijn via de social mediakanalen drie Goede Doelen gepresenteerd aan de volgers van Speedbooks®. Tegelijkertijd heeft Speedbooks® bij elke verkoop en upgrade een vast bedrag in een ‘Goede Doelen-pot’ gestopt. Door te stemmen kon men laten weten welk Goed Doel van deze drie de inhoud van de pot zou moeten krijgen. De volgers van de rapportagesoftware-maker uit Heerenveen kozen uiteindelijk massaal voor de Nierstichting. De actie heeft 1000 euro opgeleverd.
Twinfield certificaat voor Speedbooks®

Speedbooks® rapportagesoftware sleept certificering met boekhoudpakket Twinfield binnen

 Sinds deze week is de koppeling tussen Speedbooks® rapportagesoftware en boekhoudpakket Twinfield opnieuw gecertificeerd. Sinds 2019 werken beide partijen al met elkaar samen en om te garanderen dat de koppeling correct en veilig werkt heeft Twinfield de werking met Speedbooks getoetst en een nieuw certificaat uit te geven. 

Bekijk hier de aftermovie van The Tall Ship Races Harlingen 2022

The Tall Ship Races Harlingen 2022 begonnen met de Sail In Parade. Speedbooks® was aanwezig op één van de Tall Ships om het geweldige evenement van dichtbij te ervaren. Als sponsor van dit evenement was Speedbooks® vaak te zien. Ook de businesslounge heeft tijdens dit evenement onze naam gekregen, namelijk: De Speedbooks Businesslounge. 
Stock image

Interview: Manager Productdevelopment en partner bij Speedbooks® Konstantijn Mikes 

Konstantijn Mikes kijkt terug naar het begin van Speedbooks® en vertelt over de toekomstplannen van Speedbooks®.
Konstantijn Mikes
Lume Paulusma bij de Speelgoedbank

CEO Lume Paulusma doneert met Speedbooks® 40 voetballen aan de Speelgoedbank Heerenveen

De drukke december maanden zijn weer aangebroken. Sinterklaas is nog maar net weg en de kerstdagen staan weer voor de deur. Een enorm leuke tijd met cadeautjes en veel plezier. Helaas geldt dit niet voor iedereen. Omdat niet iedereen de financiële middelen heeft voor de drukke december maanden heeft Lume Paulusma samen met Speedbooks® 40 voetballen gedoneerd aan Stichting Speelgoedbank Heerenveen. 

Speedbooks® CEO Lume Paulusma neemt kunstwerk 'Betrokken bedrijf' in ontvangst

Speedbooks® heeft zich voor meerdere jaren aan CKS verbonden. Hans de Lang heeft daarom vorige week het kunstwerk ‘betrokken bedrijf CKS’ overhandigd aan CEO Lume Paulusma voor de steun van Speedbooks®. 
Lume Paulusma met Hans de Lang
Het jaar van Speedbooks

Het jaar van Speedbooks®!

Speedbooks® heeft via NPEX-effectenbeurs € 1.403.000, - aan kapitaal opgehaald, dat onder andere ingezet gaat worden om de organisatie te versterken en een (inter-) nationale mediacampagne te lanceren. Speedbooks® gaat meedoen op het hoogste niveau.

CEO Lume Paulusma met Speedbooks® ambassadeur geworden van Agrarisch Natuurfonds Fryslân

Het is geen geheim dat wij van Speedbooks® een Friese onderneming in hart en nieren zijn. Buiten het sponsoren van Fries talent waaronder Femke Kok, de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond en de Leeuwarder voetbalclub SC Cambuur heeft Speedbooks® CEO Lume Paulusma gekozen om samen met zijn onderneming ambassadeur te worden Agrarisch Natuurfonds Fryslân.
Agrarisch Natuurfonds Fryslân

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close