Niet alleen, maar samen sta je sterk

Samen bereik je meer dan alleen

Als betrokken onderneming bij onze omgeving, zowel landelijk als regionaal, investeren we een deel van onze winst in activiteiten van organisaties, verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren.

 

Sponsoring is een zakelijke overeenkomst en een samenwerking waarbij partijen iets voor elkaar betekenen. Het moet duidelijk een ‘win-win situatie’ opleveren.

 

Via het hier te downloaden aanvraagformulier kunt een sponsorverzoek indienen.

 

Bent u journalist of een andere vertegenwoordiger van de media?  

 

Met vragen kunt u terecht bij de woordvoerder van Speedbooks, bereikbaar via het algemene telefoonnummer 0513 – 820 130 of via mailadres info@speedbooks.com.  

 

Voor het laatste nieuws over Speedbooks en haar producten kunt u kijken op onze site, of ons volgen via de social-mediakanalen of onze blog

 

 

Speedbooks hoofdsponsor TeamNL KNKB

Speedbooks hoofdsponsor TeamNL KNKB

Speedbooks is trotse hoofdsponsor van TeamNL van de KNKB. Afgelopen weekend was het Dutch Open toernooi Wallball.

Nyck de Vries

Terugblik sponsoring Nyck de Vries 2018 - 2019

Een terugblik op de sponsoring van Nyck de Vries

Speedbooks steunt Fonds Gehandicaptensport

Speedbooks steunt de Femke Foundation door mee te doen aan ‘The ride for you’

Op 27 mei startten 50 enthousiaste chauffeurs samen met 50 jongeren in schitterende sportwagens vanaf het terrein van ‘De Koperen Hoogte’ in Zwolle. De chauffeurs willen op deze bijzondere manier de jongeren, die een onbekende(re) ziekte hebben, een onvergetelijke dag bezorgen.

Speedbooks nieuwe sponsor Sneekweek

Speedbooks en de KWS tekenden een sponsorovereenkomst voor drie jaar.

Donatie voedselbank

Speedbooks doneert aan voedselbank

Speedbooks en Cultuur Kwartier Sneek

Speedbooks steunt de ontwikkeling van talent bij Cultuur Kwartier Sneek

Speedbooks heeft een overeenkomst gesloten met het Cultuur Kwartier Sneek. Op deze manier wordt er een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van jong talent in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Nyck viert Fries kampioensfeest

Nyck viert Fries kampioensfeest

HEERENVEEN – Nyck de Vries (24) uit Uitwellingerga werd in 2019 kampioen in de Formule 2. Dat dit een bijzondere prestatie was blijkt uit de historie.

Speedbooks steunt KWF tijdens Alpe d’HuZes

Speedbooks steunt KWF tijdens Alpe d’HuZes

Speedbooks tekent sponsorcontract met KNKB TeamNL

Speedbooks tekent sponsorcontract met KNKB TeamNL

Lume Paulusma tekende op 24 april 2019 in Hotel/eetcafé Duhoux te Wirdum een sponsorcontract met KNKB TeamNL en zo is Speedbooks hoofdsponsor van één van de oudste Nederlandse sportbondengeworden. Een bijzonder moment voor het rapportage software bedrijf uit Heerenveen.

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar