Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8!

Als organisatie streven wij naar maximale klanttevredenheid over onze diensten en producten. In december 2019 deden we dan ook onderzoek naar de ervaringen van onze klanten. Door kennis te nemen van de ervaringen kunnen wij onze dienstverlening verbeteren en met gepaste trots delen wij de resultaten.

 

  • Gebruikers waarderingscijfer voor onze producten en/of diensten in relatie tot de kosten
    • Rapportcijfer 8
  • Gebruikers waarderingscijfer voor onze support afdeling
    • Rapportcijfer 8
  • Hoe waarschijnlijk is het dat u Speedbooks zou aanbevelen aan een vriend of collega?
    • Rapportcijfer 8

 

Ten slotte verwacht 95,7% van de gebruikers dat zij Speedbooks blijven gebruiken in de toekomst.

 

Wij zijn heel trots op de resultaten en waardering, en willen onze gebruikers bedanken voor het vertrouwen in ons. We zullen 2020 dan ook met enthousiasme in gaan om de huidige rapportcijfers verder omhoog te brengen door constante verbeteringen aan onze software. Mocht u feedback hebben over onze producten of service, neem dan contact met ons op. We staan altijd voor u klaar!

 

Wilt u meer nieuws lezen? Kijk dan hier.

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar