Speedbooks is de nieuwe sponsor van Femke Kok

 

Sinds vorige week is Speedbooks de nieuwe sponsor van Femke Kok. Deze Friese langebaanschaatsster is met name gespecialiseerd in de sprintafstanden 500 en 1000 meter.

 

De afgelopen jaren maakte Femke al veel indruk met haar tijden bij de junioren. Daarnaast behoort de jonge langebaanschaatsster nu onder de senioren ook tot de Nederlandse top. Het jonge talent heeft het afgelopen jaar al verschillende prestaties behaald zoals onder andere Brons op de 500 meter op de NK afstanden, Brons op het NK sprint, Zilver op de teamsprint op het EK afstanden en Goud op de teamsprint op het WK afstanden. 

 

En ook afgelopen weekend heeft deze jongedame geen rustige kerst gehad. Zo stond zij op het ijs voor het WK kwalificatietoernooi in Thialf. Femke heeft bij de kwalificatiewedstrijden in Heerenveen de eerste 500 meter op haar naam geschreven. De 20-jarige Friezin finishte in een persoonlijk record van 37,08 seconden en haalde daarbij bijna een baanrecord en een Nederlands record in Thialf. Vandaag rijdt dit aanstormende talent de 1000 meter.

 

Wij zijn enorm trots om sponsor te zijn van Femke Kok en wensen haar heel veel succes met alle komende wedstrijden.

 

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!