CEO Lume Paulusma met Speedbooks® ambassadeur geworden van Agrarisch Natuurfonds Fryslân

Het is geen geheim dat wij van Speedbooks® een Friese onderneming in hart en nieren zijn. Buiten het sponsoren van Fries talent waaronder Femke Kok, de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond en de Leeuwarder voetbalclub SC Cambuur heeft Speedbooks® CEO Lume Paulusma gekozen om samen met zijn onderneming ambassadeur te worden Agrarisch Natuurfonds Fryslân.

De 1e grote publieksactie van stichting Agrarisch Natuurfonds Fryslân genaamd: 'vierkant achter de weidevogel' was een doorslaand succes. Via de actiewebsite kon men aan de actie deelnemen. Op 4 juni 2020 werd het gestelde doel van 32.000 m2 gehaald. De doelen van de stichting zijn:

  • Het verbeteren van de weidevogelstand in Fryslân;
  • Het behouden van weidevogelparels in Fryslân;
  • Het behouden van cultuurhistorisch grasland;
  • Het verbeteren van de weidevogelbiotoop;
  • Het ondersteunen van agrarisch natuurbeheer.

Speedbooks® en Lume Paulusma staan volledig achter deze doelen en zijn trots dat we ambassadeur zijn van zo’n mooi project.

 

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van verdere ontwikkelingen kunt u naar de website van Agrarisch Natuurfonds Fryslân en naar de Speedbooks® website.

 

Gruttoland – it bêste Skriezelân fan d’ierde!

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar