Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Koppeling met Snelstart

Maak het opstellen van jaarrekeningen en rapportages gemakkelijker. Met de koppeling tussen Snelstart en Speedbooks® Online is het handmatig opstellen van jaarrekeningen en rapportages voorbij. Hierdoor bespaar je veel tijd, tijd die je kan investeren in zaken die er echt toe doen voor het bedrijf. De koppeling zorgt ervoor dat je geen kans laat liggen. Hierdoor wordt de software nog waardevoller.

Snelstart
De software van Snelstart maakt de boekhouding voor ieder bedrijf gemakkelijk. Met deze software wordt iedere onderneming geholpen met complexe administratieve vraagstukken door middel van softwarematige oplossingen. In de software is het mogelijk om een goede samenwerking aan te gaan tussen de accountant en ondernemers. Daar waar de ondernemer bonnetjes en overige facturen invoert, kan de accountant controleren en corrigeren waar nodig.

Rapportagetool voor Snelstart
De rapportagetool van Speedbooks® Online biedt hierbij een extra voordeel. Naast dat je boekhouding eenvoudiger wordt, worden er automatisch rapportages en dashboards gegenereerd. Hierdoor wordt je financiële data automatisch omgezet naar inzichten en overzichtelijke analyses. Bovendien worden managementrapportages gegenereerd, die uitkomst bieden bij het richting geven in het beslissingsproces. Hiermee bespaar je veel tijd en blijft er geen kans meer onbenut. Zo kun je bijvoorbeeld met één klik de jaarrekening opstellen om deze vervolgens met een tweede klik te deponeren.

Zo koppel je SnelStart Online met Speedbooks®

Let op: RGS is alleen beschikbaar voor de Accountancy versie van Snel start.

Ga naar administratie bewerken


Onder het kopje “Financieel data” (1) Selecteer je SnelStart (RGS), de RGS betekend dat wanneer er in SnelStart Online gebruik wordt gemaakt van RGS dat Speedbooks® de rubricering volgens deze standaard gaat doen. Als er niet bekend is als dit gebruikt wordt neem contact op met SnelStart.


Vervolgens is er een knop Handleiding (1), deze kan geselecteerd worden volg de stappen die hierin uitgelegd worden om de Sleutel van SnelStart aan te maken, nadat deze ingevoerd is gebruik de inlog knop (2).

  • Selecteer hier de juiste administratie die je wil inlezen.       
  • Selecteer bij het kopje “vanaf periode” (1) de periode die ingelezen moet worden   
  • Selecteer bij het kopje “Tot en met Periode” (2) tot en met welke periode Speedbooks® de data moet gaan ophalen
Tip: Dit kan altijd aangepast worden, door opnieuw naar “Financieel data” te gaan en deze periodes aan te passen en op inlezen te klikken. De knop "bewaren" leest de data niet opnieuw in, maar die bewaard deze data alleen.
Je kunt nu de gekozen periode(s) inlezen door op de knop “Inlezen data” (3) te drukken.
gebruikershandleidingen

Bekijk ook onze gebruikershandleidingen

Nu je jouw boekhoudpakket hebt gekoppeld met Speedbooks® kan je gebruik maken van de eindeloze voordelen. Om je nog beter op weg te helpen hebben we gebruikershandleidingen gemaakt. Wacht niet langer en ga van start. Mocht je nog vragen hebben kan je jouw vragen altijd rechts onderin het scherm stellen aan één van onze medewerkers. 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close