Spreken we bij u af of komt u bij ons?

Haal maximaal resultaat uit uw Speedbooks software. Volg een training!

Wordt een pro door onze compacte en resultaatgerichte gebruikerstraining voor Speedbooks Offline. Voor Speedbooks online staan er handige instructievideo's bij 'support'. Daarnaast is het ook mogeljk een zogenaamde Teamviewer-demonstratie te krijgen.

 

Dus, beginner of al ervaren, we hebben een passende training voor u. Een ervaren Speedbooksconsultant leidt u hands on door het complete programma, zodat de financiële rapportagesoftware geen geheimen meer voor u heeft en u er uit kunt halen wat er in zit.

 

Bij u of bij ons?

Elk jaar organiseren we een aantal trainingen in het land waarvoor u zich kunt inschrijven. Op zo'n dag vindt een beginnertstraining plaats in de ochtend van 9.30 uur – 12.30 uur, de training voor gevorderden in de middag van 13:30 uur – 16:30 uur.

 

Inschrijven gaat heel gemakkelijk. Na het invullen van onderstaand formulier ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de inschrijving. Minimaal 1 week van tevoren sturen wij u per e-mail aanvullende, praktische informatie met betrekking tot de training. Om de training zo effectief als mogelijk te laten verlopen zijn er per training maximaal 8 plaatsen beschikbaar. De vergoeding bedraagt € 400,- per persoon (excl. BTW).

 

Boven genoemde trainingen kunnen ook bij u op locatie gegeven worden. Daarnaast is het mogelijk om een 1-op-1-consult met een van onze gebruiksexperts te boeken, de kosten zijn voor 1 dagdeel € 500,- (excl. BTW). De mogelijkheid bestaat tevens u een beknopte training via een 2 uur-durende Teamviewersessie te geven, de vergoeding daarvoor bedraagt € 200,- (excl. BTW).

 

Dus neem gerust contact met ons op, voor meer informatie of om de voor u meest geschikte training samen te stellen. We zijn te bereiken op 0513 – 820 130 of u kunt een e-mail sturen naar info@speedbooks.com.

Training > Inschrijfformulier training

Aanmeldformulier training
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar