Koppeling Yuki en Speedbooks Online

Maak het opstellen van rapportages gemakkelijker. Met de koppeling tussen Yuki en Speedbooks Online is het handmatig opstellen van rapportages voorgoed verleden tijd. Doordat alle financiële data wordt omgezet in overzichtelijke analyses. Daarbij is het een mogelijk dat er de tussen de twee pakketten een inzage tot stand komt waarbij de prestaties van elk bedrijfsonderdeel wordt getoond. Hierdoor wordt de software van Yuki nog waardevoller voor het bedrijf.

 

Yuki

De software van Yuki maakt het voor iedere accountant gemakkelijk om de boekhouding bij te houden. Met behulp van Robotic accounting worden zoveel mogelijke handelingen geautomatiseerd. Hierdoor worden kosten en tijd bespaart. Zo blijft u – als accountant – voorzien van de juiste informatie en kunt u de klant voorzien van een nog kwalitatiever advies. Bovendien is Yuki, net als Speedbooks Online, te gebruiken op zowel desktop als via de app op uw mobiele telefoon.

 

Rapportagetool voor Yuki

De rapportagetool van Speedbooks Online zorgt ervoor dat alle financiële data in een oogopslag is te bekijken in een overzichtelijk dashboard. Dat betekent dat uw boekhouding nóg eenvoudiger en overzichtelijker wordt. Met de koppeling tussen de software van Yuki en Speedbooks Online worden alle gegevens vanuit uw boekhoudpakket omgezet in een overzichtelijk rapport. Op deze manier blijft er tijd over om te doen waar u goed in bent: het financiële advies. Hierbij is de rapportagesoftware van Speedbooks Online een hulptool door middel van managementrapportage en wordt de financiële data omgezet in een rapportage die ondersteuning biedt bij het keuzeproces van het management. Ervaar het 14 dagen vrijblijvend.

 

Alle te koppelen pakketten

Speedbooks Online koppelt met een groot aantal boekhoudpakketten. Bekijk hieronder alle te koppelen pakketten en kijk of ook uw pakket er tussen staat, of vraag direct vrijblijvend de demo aan. Staat uw boekhoudpakket er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar een oplossing op maat.

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar