Koppeling Yuki en Speedbooks Online

Maak het opstellen van rapportages gemakkelijker. Met de koppeling tussen Yuki en Speedbooks Online is het handmatig opstellen van rapportages voorgoed verleden tijd. Doordat alle financiële data wordt omgezet in overzichtelijke analyses. Daarbij is het een mogelijk dat er de tussen de twee pakketten een inzage tot stand komt waarbij de prestaties van elk bedrijfsonderdeel wordt getoond. Hierdoor wordt de software van Yuki nog waardevoller voor het bedrijf.

 

Yuki

De software van Yuki maakt het voor iedere accountant gemakkelijk om de boekhouding bij te houden. Met behulp van Robotic accounting worden zoveel mogelijke handelingen geautomatiseerd. Hierdoor worden kosten en tijd bespaart. Zo blijft u – als accountant – voorzien van de juiste informatie en kunt u de klant voorzien van een nog kwalitatiever advies. Bovendien is Yuki, net als Speedbooks Online, te gebruiken op zowel desktop als via de app op uw mobiele telefoon.

 

Rapportagetool voor Yuki

De rapportagetool van Speedbooks Online zorgt ervoor dat alle financiële data in een oogopslag is te bekijken in een overzichtelijk dashboard. Dat betekent dat uw boekhouding nóg eenvoudiger en overzichtelijker wordt. Met de koppeling tussen de software van Yuki en Speedbooks Online worden alle gegevens vanuit uw boekhoudpakket omgezet in een overzichtelijk rapport. Op deze manier blijft er tijd over om te doen waar u goed in bent: het financiële advies. Hierbij is de rapportagesoftware van Speedbooks Online een hulptool door middel van managementrapportage en wordt de financiële data omgezet in een rapportage die ondersteuning biedt bij het keuzeproces van het management. Ervaar het 30 dagen vrijblijvend.

 

Alle te koppelen pakketten

Speedbooks Online koppelt met een groot aantal boekhoudpakketten. Bekijk hieronder alle te koppelen pakketten en kijk of ook uw pakket er tussen staat, of vraag direct vrijblijvend de demo aan. Staat uw boekhoudpakket er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar een oplossing op maat.

Verrassend betaalbaar, indrukwekkend gebruiksvriendelijk

We zijn trots op ons product en extra trots dat onze scherpgeprijsde Speedbooksrapportagesoftware de beste prijs/kwaliteitverhouding biedt van alle vergelijkbare rapportagesoftware. Speedbooks heeft inmiddels meer dan 10.000 gebruikers.

 

Ervaar nu zelf gratis het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks.

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!