Koppeling met Twinfield

Speedbooks Online rapportagesoftware is te koppelen met Twinfield. Twinfield is een boekhoudpakket dat volledig in de cloud functioneert. De gebruikers van Twinfield zijn ondernemers, maar ook grote accountancykantoren maken gebruik van de boekhoudsoftware. De software van Speedbooks Online zorgt ervoor dat Twinfield nog waardevoller wordt voor de gebruiker.

Rapportagetool voor Twinfield

De rapportagetool van Speedbooks Online zorgt ervoor dat u eenvoudiger rapportages kan genereren vanuit Twinfield. Dit betekent niet alleen dat uw boekhouding nog sneller en eenvoudiger wordt, het betekent ook dat u financiële data makkelijk om kan zetten naar inzichten en analyses. Bent u bijvoorbeeld elk jaar veel tijd kwijt aan het opstellen van een jaarrekening, die u vervolgens ook nog handmatig moet deponeren? In Speedbooks Online gaat dit proces automatisch! Met één druk op de knop heeft u de jaarrekening gegenereerd waarna u met de tweede klik op de knop deze heeft gedeponeerd!

 

Waarom online in plaats van offline

 

Twinfield is een boekhoudpakket dat volledig online werkt, wat ook het geval is bij de rapportagesoftware van Speedbooks Online. Het functioneren van de software in een cloud omgeving heeft een verschillende voordelen:

 

  • Altijd en overal inzage
  • Automatische back-up en borging
  • Meer veiligheid door encryptie en data niet langer op fysieke schijven

Alle te koppelen pakketten

Speedbooks Online koppelt met een groot aantal boekhoudpakketten. Bekijk hieronder alle te koppelen pakketten en kijk of uw pakket er ook tussen staat, of vraag direct de gratis demo aan. Staat uw boekhoudpakket er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar een oplossing op maat.

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!