Koppeling Snelstart en Speedbooks Online

Maak het opstellen van jaarrekeningen en rapportages gemakkelijker. Met de koppeling tussen Snelstart en Speedbooks Online is het handmatig opstellen van jaarrekeningen en rapportages voorbij. Hierdoor bespaart u veel tijd, tijd die u kan investeren in zaken die er echt toe doen voor het bedrijf. De koppeling zorgt ervoor dat u geen kans laat liggen. Hierdoor wordt de software nog waardevoller.

 

Snelstart

De software van Snelstart maakt de boekhouding voor ieder bedrijf gemakkelijk. Met deze software wordt iedere onderneming geholpen met complexe administratieve vraagstukken door middel van softwarematige oplossingen. In de software is het mogelijk om een goede samenwerking aan te gaan tussen de accountant en ondernemers. Daar waar de ondernemer bonnetjes en overige facturen invoert, kan de accountant controleren en corrigeren waar nodig.

 

Rapportagetool voor Snelstart

De rapportagetool van Speedbooks Online biedt hierbij een extra voordeel. Naast dat uw boekhouding eenvoudiger wordt, worden er automatisch rapportages en dashboards gegenereerd. Hierdoor wordt uw financiële data automatisch omgezet naar inzichten en overzichtelijke analyses. Bovendien worden managementrapportages gegenereerd, die uitkomst bieden bij het richting geven in het beslissingsproces. Hiermee bespaart u veel tijd en blijft er geen kans meer onbenut. Zo kunt u bijvoorbeeld met één klik de jaarrekening opstellen om deze vervolgens met een tweede klik te deponeren bij de KVK. Ervaar het de eerste 14 dagen vrijblijvend.

 

Alle te koppelen pakketten

Speedbooks Online koppelt met een groot aantal boekhoudpakketten. Bekijk hieronder alle te koppelen pakketten en kijk of ook uw pakket er tussen staat, of vraag direct vrijblijvend de demo aan. Staat uw boekhoudpakket er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar een oplossing op maat.

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar