Koppeling Snelstart en Speedbooks Online

Maak het opstellen van jaarrekeningen en rapportages gemakkelijker. Met de koppeling tussen Snelstart en Speedbooks Online is het handmatig opstellen van jaarrekeningen en rapportages voorbij. Hierdoor bespaart u veel tijd, tijd die u kan investeren in zaken die er echt toe doen voor het bedrijf. De koppeling zorgt ervoor dat u geen kans laat liggen. Hierdoor wordt de software nog waardevoller.

 

Snelstart

De software van Snelstart maakt de boekhouding voor ieder bedrijf gemakkelijk. Met deze software wordt iedere onderneming geholpen met complexe administratieve vraagstukken door middel van softwarematige oplossingen. In de software is het mogelijk om een goede samenwerking aan te gaan tussen de accountant en ondernemers. Daar waar de ondernemer bonnetjes en overige facturen invoert, kan de accountant controleren en corrigeren waar nodig.

 

Rapportagetool voor Snelstart

De rapportagetool van Speedbooks Online biedt hierbij een extra voordeel. Naast dat uw boekhouding eenvoudiger wordt, worden er automatisch rapportages en dashboards gegenereerd. Hierdoor wordt uw financiële data automatisch omgezet naar inzichten en overzichtelijke analyses. Bovendien worden managementrapportages gegenereerd, die uitkomst bieden bij het richting geven in het beslissingsproces. Hiermee bespaart u veel tijd en blijft er geen kans meer onbenut. Zo kunt u bijvoorbeeld met één klik de jaarrekening opstellen om deze vervolgens met een tweede klik te deponeren bij de KVK. Ervaar het de eerste 14 dagen vrijblijvend.

 

Alle te koppelen pakketten

Speedbooks Online koppelt met een groot aantal boekhoudpakketten. Bekijk hieronder alle te koppelen pakketten en kijk of ook uw pakket er tussen staat, of vraag direct vrijblijvend de demo aan. Staat uw boekhoudpakket er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar een oplossing op maat.

Verrassend betaalbaar, indrukwekkend gebruiksvriendelijk

We zijn trots op ons product en extra trots dat onze scherpgeprijsde Speedbooksrapportagesoftware de beste prijs/kwaliteitverhouding biedt van alle vergelijkbare rapportagesoftware. Speedbooks heeft inmiddels meer dan 10.000 gebruikers.

 

Ervaar nu zelf gratis het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks.

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!