Koppeling e-Boekhouden en Speedbooks Online

Het opstellen van jaarrekeningen en rapportages vereenvoudigen? Met de koppeling tussen e-Boekhouden en Speedbooks Online bespaart u veel tijd, tijd die u kan investeren in zaken die er voor u toe doen. Door de betrouwbaarheid van de managementinformatie te verhogen, kan het management eenvoudiger belangrijke keuzes maken. Hierdoor wordt tijd en kosten bespaart waardoor de software van e-Boekhouden nog waardevoller wordt.

 

e-Boekhouden

De software van e-Boekhouden heeft alles wat een administratie nodig heeft. Boekhouden, facturen, offertes, voorraadbeheer en nog vele andere functionaliteiten behoren tot dit boekhoudpakket. Bovendien is de software zo ingericht dat u zonder enige kennis uw administratie kan bijhouden. Daarnaast blijft er veel handmatig werk u bespaart. Zo worden inkomende facturen en bonnetjes automatisch verwerkt in de boekhouding. Daarnaast wordt u als beginnende ondernemer geholpen in de eerste 15 maanden, na inschrijving bij de KVK en is het boekhoudpakket vrij te gebruiken. 

 

Rapportagetool voor e-Boekhouden

De rapportagetool van Speedbooks Online biedt een uitbreiding op de rapportagesoftware van e-Boekhouden. Zo wordt er met slechts één klik een jaarrekening opgesteld en met een volgende klik wordt deze gedeponeerd bij de KVK. Hierdoor worden kosten en fouten gespaard en blijft er voor u kostbare tijd over, die u in uw onderneming kan steken. Doordat alle financiële data wordt verwerkt in uitgebreide overzichten en visuele dashboards is het vrijwel meteen duidelijk hoe uw bedrijf presteert. Ervaar het de eerste 14 dagen gratis!

 

Alle te koppelen pakketten

Speedbooks Online koppelt met een groot aantal boekhoudpakketten. Bekijk hieronder alle te koppelen pakketten en kijk of ook uw pakket er tussen staat, of vraag direct vrijblijvend de demo aan. Staat uw boekhoudpakket er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar een oplossing op maat.

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar