Koppeling Cash en Speedbooks Online

Maak het opstellen van financiële rapportages eenvoudiger. Met de koppeling tussen CASH en Speedbooks Online is het handmatig opstellen van bijvoorbeeld een managementrapportages verleden tijd. Bovendien biedt de koppeling inzage in de prestaties van elk bedrijfsonderdeel. Hiermee wordt de software van CASH nog waardevoller voor uw bedrijf.

CASH

Met de software van CASH wordt iedere boekhoudkundige handeling die u kunt uitvoeren geautomatiseerd. Bovendien is de software van CASH te koppelen aan uw bank en zelfs met de belastingdienst. Dit bespaart tijd en blijft uw administratie altijd up-to-date. Door middel van een portal is het ook mogelijk de financiële data te delen met een klant.

 

Rapportagetool voor CASH

 

De rapportagetool van Speedbooks Online zorgt ervoor dat u gemakkelijker rapportages kunt generen vanuit CASH. Naast dat uw boekhouding nóg eenvoudiger wordt, betekent dat uw de financiële data makkelijk kan omzetten naar een overzichtelijke analyses. Daarbij komt dat u enorm veel tijd bespaart met het opstellen van een jaarrekening. Dit gebeurt met slechts één klik. Met de tweede klik kunt u diezelfde jaarrekening deponeren bij de KVK: Ervaar het nu 14 dagen vrijblijvend.

 

 

Alle te koppelen pakketten

Speedbooks Online koppelt met een groot aantal boekhoudpakketten. Bekijk hieronder alle te koppelen pakketten en kijk of ook uw pakket er tussen staat, of vraag direct vrijblijvend de demo aan. Staat uw boekhoudpakket er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar een oplossing op maat.

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar