Koppeling Cash en Speedbooks Online

Maak het opstellen van financiële rapportages eenvoudiger. Met de koppeling tussen CASH en Speedbooks Online is het handmatig opstellen van bijvoorbeeld een managementrapportages verleden tijd. Bovendien biedt de koppeling inzage in de prestaties van elk bedrijfsonderdeel. Hiermee wordt de software van CASH nog waardevoller voor uw bedrijf.

CASH

Met de software van CASH wordt iedere boekhoudkundige handeling die u kunt uitvoeren geautomatiseerd. Bovendien is de software van CASH te koppelen aan uw bank en zelfs met de belastingdienst. Dit bespaart tijd en blijft uw administratie altijd up-to-date. Door middel van een portal is het ook mogelijk de financiële data te delen met een klant.

 

Rapportagetool voor CASH

 

De rapportagetool van Speedbooks Online zorgt ervoor dat u gemakkelijker rapportages kunt generen vanuit CASH. Naast dat uw boekhouding nóg eenvoudiger wordt, betekent dat uw de financiële data makkelijk kan omzetten naar een overzichtelijke analyses. Daarbij komt dat u enorm veel tijd bespaart met het opstellen van een jaarrekening. Dit gebeurt met slechts één klik. Met de tweede klik kunt u diezelfde jaarrekening deponeren bij de KVK: Ervaar het nu 14 dagen vrijblijvend.

 

 

Alle te koppelen pakketten

Speedbooks Online koppelt met een groot aantal boekhoudpakketten. Bekijk hieronder alle te koppelen pakketten en kijk of ook uw pakket er tussen staat, of vraag direct vrijblijvend de demo aan. Staat uw boekhoudpakket er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar een oplossing op maat.

Verrassend betaalbaar, indrukwekkend gebruiksvriendelijk

We zijn trots op ons product en extra trots dat onze scherpgeprijsde Speedbooksrapportagesoftware de beste prijs/kwaliteitverhouding biedt van alle vergelijkbare rapportagesoftware. Speedbooks heeft inmiddels meer dan 10.000 gebruikers.

 

Ervaar nu zelf gratis het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks.

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!