Handleiding Asperion

Zo koppel je Asperion met Speedbooks®

Ga naar administratie bewerken pagina.

Eol1

Onder het kopje “Financieel data” Selecteer je Asperion (RGS), de RGS betekent dat wanneer er in Asperion gebruik word gemaakt van RGS dat Speedbooks® de rubricering volgens deze standaard gaat doen, als er niet bekend is als dit gebruikt word neem contact op met Asperion .

In het volgende scherm log in met de inloggegevens van Asperion.

Eol2

1. Selecteer bij het kopje “vanaf periode” (1) de periode die ingelezen moet worden.
  2. Selecteer bij het kopje “Tot en met Periode” (2) tot en met welke periode Speedbooks de data moet gaan ophalen.
  3. Je kunt nu de gekozen periode(s) inlezen door op de knop “Inlezen data” (3) te drukken.

Tip: Dit gehele proces kan altijd aangepast worden. Door opnieuw naar “Financiële data” te gaan en deze periodes aan te passen en op "inlezen data" te klikken. De knop "bewaren" leest de data niet opnieuw, maar bewaard deze data alleen.