Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Koppeling met Asperion

Asperion is producent van online boekhouden en andere financieel administratieve toepassingen die veel extra functionaliteit combineren met een groot gebruiksgemak en een zeer gunstige prijs. De functionaliteit is zowel voor ondernemingen als voor accountants- en administratiekantoren ontwikkeld. Speedbooks® Online is gebruiksvriendelijk en erg eenvoudig om in gebruik te nemen, zeker samen met Asperion. Het maakt niet uit of u een kleine of uitgebreide administratie hebt, Speedbooks® Online is er voor iedereen.

Online boekhouden met Asperion
De Online-boekhoudsoftware van Asperion is de verborgen kracht achter elk kantoor in de accountancy. Accountantskantoren, en administratiekantoren kunnen via Asperion veel slimmer en sneller hun administratie uitvoeren en optimaal samenwerken met klanten. Online boekhouden met Asperion maakt het mogelijk om de boekhouding van schoenendoos tot de administratie van complexere bv’s in regie bij te houden waarbij altijd kosten en tijd bespaard worden. Verder werk je eenvoudig samen, automatiseer taken én krijg op elk gewenst moment toegang tot financiële gegevens met krachtige boekhoudsoftware voor jouw kantoor.

Zo koppel je Asperion met Speedbooks®

Ga naar administratie bewerken pagina.


Onder het kopje “Financieel data” Selecteer je Asperion (RGS), de RGS betekend dat wanneer er in Asperion gebruik word gemaakt van RGS dat Speedbooks® de rubricering volgens deze standaard gaat doen, als er niet bekend is als dit gebruikt word neem contact op met Asperion .

In het volgende scherm log in met de inloggegevens van Asperion.

  1. Selecteer bij het kopje “vanaf periode” (1) de periode die ingelezen moet worden.
  2. Selecteer bij het kopje “Tot en met Periode” (2) tot en met welke periode Speedbooks de data moet gaan ophalen.
  3. Je kunt nu de gekozen periode(s) inlezen door op de knop “Inlezen data” (3) te drukken.

Tip: Dit gehele proces kan altijd aangepast worden. Door opnieuw naar “Financiële data” te gaan en deze periodes aan te passen en op "inlezen data" te klikken. De knop "bewaren" leest de data niet opnieuw, maar bewaard deze data alleen.

 

Handleidingen

Bekijk ook onze gebruikershandleidingen

Nu je jouw boekhoudpakket hebt gekoppeld met Speedbooks® kan je gebruik maken van de eindeloze voordelen. Om je nog beter op weg te helpen hebben we gebruikershandleidingen gemaakt. Wacht niet langer en ga van start. Mocht je nog vragen hebben kan je jouw vragen altijd rechts onderin het scherm stellen aan één van onze medewerkers. 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close