Wilt u overzicht per maand, kwartaal, jaar, of......

Financiële cijfers overzichtelijke periodieke rapportages

Met de financiële management- en rapportage tool van Speedbooks stelt u rapportages snel en eenvoudig op. Dit zonder ingewikkelde query’s of draaitabellen. Met Speedbooks heeft u grip op de cijfers en stelt u eenvoudig rapportages samen met de omzet, exploitatiekosten, werkkapitaalpositie en financiële KPI’s.

 

Met de rapportagesoftware van Speedbooks kunt een periodieke rapportage maken over de periode die u wilt. Het maakt niet uit of u een week-, maand- of kwartaalrapportage wilt bekijken, met onze software krijgt u eenvoudig en snel de rapportage die u nodig heeft.

Speedbooks koppelt eenvoudig met uw boekhoudprogramma

Koppel Speedbooks aan uw boekhoudprogramma en begin direct met het genereren van periodieke rapportages. Speedbooks kent koppelingen met meer dan 200 boekhoudpakketten waardoor het maken van periodieke rapportages heel eenvoudig wordt.

 

Inclusief vele standaardrapportages

Speedbooks wordt geleverd met de meest voorkomende rapportagemodellen voor tussentijdse rapportages. Zo zijn er modellen voor maand- en kwartaalrapportages en een model met een overzicht van alle maanden naast elkaar. Bovendien zijn deze rapporten ook heel eenvoudig zelf aan te passen via Excel en vervolgens weer op te slaan als uw eigen template, zodat u deze de volgende keer weer kunt gebruiken. U kiest alleen de periode waarover u wilt rapporteren en Speedbooks doet de rest!

 

Periodieke rapportage voorbeeldrapportage

*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
Periodieke rapportage voorbeeldrapportage
Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar