Wilt u overzicht per maand, kwartaal, jaar, of......

Ervaar gratis direct het gemak van Speedbooks Online!

Werkt u niet met een online boekhoudpakket of niet in de cloud? Doe dan de keuzehulp. Dat is gemakkelijk!

Speedbooks is er voor iedereen, online en offline.

Wie u ook bent, wat u ook doet, werkt u online of met een offline boekhoudpakket? Onze keuzehulp wijst u de weg naar uw Speedbooks!

Financiële cijfers overzichtelijke periodieke rapportages

Met de financiële management- en rapportage tool van Speedbooks stelt u rapportages snel en eenvoudig op. Dit zonder ingewikkelde query’s of draaitabellen. Met Speedbooks heeft u grip op de cijfers en stelt u eenvoudig rapportages samen met de omzet, exploitatiekosten, werkkapitaalpositie en financiële KPI’s.

 

Met de rapportagesoftware van Speedbooks kunt een periodieke rapportage maken over de periode die u wilt. Het maakt niet uit of u een week-, maand- of kwartaalrapportage wilt bekijken, met onze software krijgt u eenvoudig en snel de rapportage die u nodig heeft.

Speedbooks koppelt eenvoudig met uw boekhoudprogramma

Koppel Speedbooks aan uw boekhoudprogramma en begin direct met het genereren van periodieke rapportages. Speedbooks kent koppelingen met meer dan 200 boekhoudpakketten waardoor het maken van periodieke rapportages heel eenvoudig wordt.

 

Inclusief vele standaardrapportages

Speedbooks wordt geleverd met de meest voorkomende rapportagemodellen voor tussentijdse rapportages. Zo zijn er modellen voor maand- en kwartaalrapportages en een model met een overzicht van alle maanden naast elkaar. Bovendien zijn deze rapporten ook heel eenvoudig zelf aan te passen via Excel en vervolgens weer op te slaan als uw eigen template, zodat u deze de volgende keer weer kunt gebruiken. U kiest alleen de periode waarover u wilt rapporteren en Speedbooks doet de rest!

 

Verrassend betaalbaar, indrukwekkend gebruiksvriendelijk

We zijn trots op ons product en extra trots dat onze scherpgeprijsde Speedbooksrapportagesoftware de beste prijs/kwaliteitverhouding biedt van alle vergelijkbare rapportagesoftware. Speedbooks heeft inmiddels meer dan 10.000 gebruikers.

 

Ervaar nu zelf gratis het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks.

Periodieke rapportage voorbeeldrapportage

*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
Periodieke rapportage voorbeeldrapportage
#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!