Houd altijd de vinger aan de pols van uw onderneming

Een liquiditeitsprognose zegt alles!

De toekomst voor zijn: het zit in het hart van iedere ondernemer. Bij Speedbooks helpen wij u graag een handje: met onze software is het handmatig samenstellen van een liquiditeitsprognose verleden tijd. Aan de hand van gegevens als betaaltermijnen, btw-tarieven en geplande bankmutaties schets u eenvoudig een realistisch beeld van de toekomstige situatie van uw financiën. Lees op deze pagina hoe dit in zijn werk gaat.

De voordelen van een liquiditeitsprognose

Een liquiditeitsprognose, ook wel liquiditeitsbegroting genoemd, is een overzicht van alle verwachte ontvangsten en uitgaven van een onderneming. Het samenstellen van zo’n prognose klinkt eenvoudig, echter de vele wisselende betaaltermijnen en btw-tarieven maken het in de praktijk vaak een grote rekenklus. Deze module in onze rapportagetool neemt al dit rekenwerk u uit handen zodat u meer tijd overhoudt voor andere zaken en u kunt focussen op de toekomst van uw organisatie.

 

Een liquiditeitsprognose voor een financiering

Het verkrijgen van een realistisch beeld van de toekomstige situatie van uw bedrijf doet u door een liquiditeitsprognose samen te stellen. Echter, zijn er ook andere redenen wanneer het nodig is om snel en efficiënt een betrouwbare prognose te maken. Voorbeelden hiervan zijn wanneer u op zoek bent naar een investeerder of wanneer u van plan bent een lening aan te vragen voor het uitvoeren van een nieuw project. Benieuwd naar wat onze software voor u kan betekenen? Neem contact op met één van onze medewerkers, die u verder kan helpen en uw vragen kan beantwoorden.

 

Dé rapportagesoftware voor uw bedrijf!

Wilt u het gemak, de snelheid en het ondernemersvoordeel van Speedbooks zelf ervaren? Probeer onze demoversie vrijblijvend. De demoversie is op ieder gewenst moment om te zetten naar één van onze abonnementen.

Vraag een 3 jarige liquiditeitsprognose voorbeeld aan

*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
Vraag een 3 jarige liquiditeitsprognose voorbeeld aan
Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar