Een kwartaalrapportage opstellen doe je met Speedbooks

Ervaar gratis direct het gemak van Speedbooks Online!

Werkt u niet met een online boekhoudpakket of niet in de cloud? Doe dan de keuzehulp. Dat is gemakkelijk!

Speedbooks is er voor iedereen, online en offline.

Wie u ook bent, wat u ook doet, werkt u online of met een offline boekhoudpakket? Onze keuzehulp wijst u de weg naar uw Speedbooks!

Het grote voordeel van de kwartaalrapportage

Eén van de weinige voordelen van de Belastingdienst is dat het ondernemers dwingt tot aangifte van de btw. De meeste bedrijven doen dit per kwartaal. Het zorgt ervoor dat de ondernemer met zijn accountant een foutloze aangifte moet doen. De benodigde cijfers hiervoor komen uit uw boekhouding, al dan niet geautomatiseerd. Door dit verplichte nummer kan de ondernemer met diens accountant, met een paar extra geautomatiseerde handelingen, snel en eenvoudig een complete kwartaalrapportage – op maat - realiseren. Daarmee heeft de ondernemer inzicht in de prestaties van het bedrijf of organisatie en kan het goede gesprek met zijn accountant plaatsvinden. Daarnaast is de kwartaalrapportage een uitstekend middel om aandeelhouders, crediteuren, leveranciers en andere belanghebbenden te informeren en bieden de recente financiële gegevens een mogelijkheid om de bedrijfspositie te evalueren.

 

Voordelen van een kwartaalrapportage voor de accountant

Door te werken met tussentijdse cijfers  - kwartaalcijfers – bespaart de accountant op voorhand met het samenstellen van de jaarrekening en verdeelt hij de werkdruk slimmer over het jaar heen. Hiermee voorkomt de accountant de piekbelasting in het eerste kwartaal van het jaar. Elke maand of kwartaal verwerkt hij de actuele stand van de cijfers en bespreekt deze met zijn klant. Hierdoor versterkt de rol van de accountant als trusted advisor met de juiste rapportagesoftware in de hand.

 

Kwartaalcijfers op maat

Een kwartaalrapportage is te genereren met Speedbooks. De cijfers worden vanuit het boekhoudpakket omgezet in een op maat te maken kwartaalrapportage. Dit zorgt ervoor dat de ondernemer en accountant periodiek eenvoudig kunnen controleren wat de financiële status van de onderneming of organisatie is.

 

Doordat deze kwartaalrapportage geautomatiseerd kan worden gegenereerd, kan de tijd die het anders had gekost om deze rapportage handmatig via bijvoorbeeld Excel op te zetten beter benut worden. Zo wordt de kans op fouten geminimaliseerd.

 

Met de rapportagesoftware van Speedbooks stelt u eenvoudig en snel uw kwartaaloverzicht op. Met de Speedbooks app, die eenvoudig op uw mobiele telefoon is te installeren, kunt u elk moment van de dag zien hoe uw onderneming of organisatie er financieel voor staat. Daarmee bent u direct in staat om snel en adequaat te sturen op de financiële voortgang van uw bedrijf of organisatie. En dat draagt dan weer bij aan het gewenste resultaat.

 

Gratis proberen?

Vergroot dus de waarde van uw boekhoudpakket en combineer deze met de rapportagesoftware van Speedbooks. Vul onderstaand formulier in en probeer deze rapportagesoftware nu gratis uit. Ervaar het gemak en krijg meer en beter inzicht met uw eigen gegenereerde kwartaaloverzicht.

 

 

Verrassend betaalbaar, indrukwekkend gebruiksvriendelijk

We zijn trots op ons product en extra trots dat onze scherpgeprijsde Speedbooksrapportagesoftware de beste prijs/kwaliteitverhouding biedt van alle vergelijkbare rapportagesoftware. Speedbooks heeft inmiddels meer dan 10.000 gebruikers.

 

Ervaar nu zelf gratis het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks.

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!