Wilt u overzicht per maand, kwartaal, jaar, of......

Financiële cijfers in overzichtelijke periodieke rapportages

Met de financiële management- en rapportage tool van Speedbooks stelt u rapportages snel en eenvoudig op. Dit zonder ingewikkelde query’s of draaitabellen. Met Speedbooks heeft u grip op de cijfers en stelt u eenvoudig rapportages samen met de omzet, exploitatiekosten, werkkapitaalpositie en financiële KPI’s.

 

 

Maandoverzicht

Resultatenrekening en balans per maand naast elkaar voor het huidige en vorige boekjaar, compleet met zelf aan te passen grafieken.

 

Bekijk hier een voorbeeld >>

maandoverzicht

Maandrapportage

Vergelijk de resultaten en balansen van twee maanden, zowel enkelvoudig als cumulatief.

 

Bekijk hier een voorbeeld >>

maandvergelijk

Kwartaalrapportage

Alle financiële overzichten per kwartaal beschikbaar in vergelijking met vorig jaar en ook een overzicht met de kwartalen naast elkaar.

 

Bekijk hier een voorbeeld >>

kwartaalrapportage

Totaalrapport

Kies in het rapport zelf zelf voor weergave per kwartaal, per maand of jaaroverzicht. Uitgebreide grafische weergaven. Alles zelf eenvoudig aanpasbaar qua weergave en vormgeving.

 

Bekijk hier een voorbeeld >>

totaalrapport

Vrijblijvend proberen, 3 maanden voor 30 euro!

Steeds meer accountantskantoren en ondernemers maken gebruik van Speedbooks®. Dankzij de automatische databasekoppeling met de meest gangbare administratiepakketten, overal en altijd real-time inzicht in je cijfers. 10.000 klanten gingen je al voor.

 

Probeer Speedbooks® ONLINE nu 3 maanden voor maar 30 euro (stopt automatisch).

 

Geen online administratiepakket? Geen nood. Speedbooks® 'praat' ook al met 180 offline pakketten. Meer weten?

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar