Budgetten bepalen en bewaken doe je met Speedbooks

Budgetteren doe je met Speedbooks!

Budgetteren is essentieel om de prestaties van de onderneming te kunnen monitoren. U legt de werkelijke cijfers naast de door u begrote cijfers en u kunt dan de afwijkingen analyseren en direct bijsturen. Met Speedbooks heeft u de perfecte tool hiervoor binnen handbereik. 

(i.c.m. module: BUDGET).

Budgetrapportage

Vergelijkt de werkelijke cijfers met het gekozen budgetscenario en met de werkelijke cijfers van vorig jaar, laat de absolute verschillen zien en ook visueel met groen en rode pijlen. Inclusief grafieken en een jaaroverzicht van het budgetscenario.

 

Bekijk hier een voorbeeld >>

Budgetrapportage

Forecastrapportage

Een combinatie van werkelijke cijfers tot en met een bepaalde periode aangevuld met budgetcijfers voor de komende periode toont een eindejaarsforecast. Inclusief grafische overzichten.

 

Bekijk hier een voorbeeld >>

forecast

Vrijblijvend proberen, 3 maanden voor 30 euro!

Steeds meer accountantskantoren en ondernemers maken gebruik van Speedbooks®. Dankzij de automatische databasekoppeling met de meest gangbare administratiepakketten, overal en altijd real-time inzicht in je cijfers. 10.000 klanten gingen je al voor.

 

Probeer Speedbooks® ONLINE nu 3 maanden voor maar 30 euro (stopt automatisch).

 

Geen online administratiepakket? Geen nood. Speedbooks® 'praat' ook al met 180 offline pakketten. Meer weten?

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar