1. Home
  2. /
  3. Over Speedbooks
  4. /
  5. Sponsoring
  6. /
  7. sc cambuur

Sponsering Speedbooks® bij SC Cambuur Leeuwarden

Lume Paulusma, directeur Speedbooks® en Maarten Gildemacher, Sales Manager SC Cambuur

Als maatschappelijk betrokken bedrijf sponsoren we elke jaar een of meerdere organisaties, die ons aanspreken.

Vanwege de toekomstgerichtheid en dynamiek van Cambuur en het sympathieke karakter van de club hebben we dit jaar gekozen ons te verbinden aan deze trots van Leeuwarden en Friesland.

We wensen Cambuur en iedereen die de club een warm hart toedraagt, een geweldig seizoen toe.

<- Lume Paulusma, directeur Speedbooks® en Maarten Gildemacher, Sales Manager SC Cambuur

Speedbooks® feliciteert SC Cambuur

Vrijdagavond was Speedbooks® te zien als bordsponsor bij de kampioenswedstrijd van SC Cambuur. De club uit Leeuwarden speelde in Alkmaar tegen Jong AZ en won met 2-4. Met deze overwinning is SC Cambuur zeker van het kampioenschap en gaat het promoveren naar de Eredivisie. Speedbooks® is trotse sponsor van het Leeuwarder SC Cambuur en wij willen de club natuurlijk van harte feliciteren met dit verdiende resultaat.

Namens het Speedbooks team veel succes komend seizoen in de Eredivisie!

Foto wedstrijd jong az tegen cambuur
Promotie materiaal cambuur kampioen 2020 -2021 keukenkampioen divisie

#CambuurKomtEraan!

Als trouwe sponsor en supporter van SC Cambuur zijn wij enorm trots op de voetbalclub dat zij eerste zijn geworden in de Keukenkampioen divisie en zijn gepromoveerd naar de hoogste voetbalcompetitie van Nederland, de Eredivisie. Met 29 overwinningen, 92 punten en 109 gescoorde doelpunten is 2020/2021 het meest succesvolle seizoen uit de clubgeschiedenis van SC Cambuur.

Speedbooks® heeft de voetbalclub in goede en in slechte tijden gesteund en deze maand hebben wij van het commercieel team van SC Cambuur als dank een gepersonaliseerd cadeau gekregen. Speedbooks® kan niet wachten op het nieuwe voetbalseizoen.