Speedbooks steunt de ontwikkeling van talent bij Cultuur Kwartier Sneek

Speedbooks heeft een overeenkomst gesloten met het Cultuur Kwartier Sneek. Op deze manier wordt er een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van jong talent in de gemeente Súdwest-Fryslân. Tijdens het aankomende VERS Festival op zaterdag 8 februari wordt het podium in de grote zaal van Poppodium Bolwerk omgetoverd tot het Speedbookspodium. Directeur van Speedbooks Lume Paulusma – grootliefhebber van muziek – met name van blues: “Ik ben een groot fan van Walter Trout. Hoe geweldig zou het zijn als de jeugd van tegenwoordig net zo fantastisch en virtuoos zou spelen als Walter Trout.”

 

 

 

Wat is het VERS festival?

 

VERS is hét festival voor jong talent met veel podium voor lokale jonge helden. Tijdens deze zevende editie ligt er veel nadruk op het zelf creëren. Poppodium Bolwerk en Kunstencentrum Atrium organiseren samen een workshops singer-songwriting. Daarnaast geeft ‘artist in residence’ Ruben Hein een praktijkles over hoe een band een sterke popsong maakt. ’s Avonds staat hij op het Speedbookspodium met zijn eigen band. Wilt u meer weten over het VERS festival? Klik dan hier voor alle informatie.

 

Speedbooks en het VERS festival

 

Speedbooks levert rapportagesoftware aan het MKB en Accountancy en is een snelgroeiende speler op de markt. Directeur Wiebren Buma is zeer verheugd met de overeenkomst: “Met deze steun maakt Speedbooks het mogelijk om naast de reguliere projecten van Cultuur Kwartier Sneek extra aandacht te besteden aan talentontwikkeling. Speedbooks is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zelf ook een enorme ontwikkeling doormaakt en past daarom perfect bij dit doel.”

 

Lees hier alle nieuwsartikelen.

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar