Zo zitten we in elkaar

Expertise alom

Rechtsvorm

Speedbooks rapportagesoftware is een Besloten Vennootschap met als aandeelhouders de oprichters Lume Paulusma en Konstantijn Mikes.

 

Organisatie en Raad van Advies

De dagelijkse leiding is in handen van Algemeen Directeur Lume Paulusma en van Konstantijn Mikes in de functie van Manager product development.

Daarnaast werken er 14 experts bij Speedbooks op het terrein van onder meer productontwikkeling- en ondersteuning en sales en marketing.

 

Zij worden ondersteund door een Raad van Advies, bestaande uit de heren Piet Klaver en Dick de Ruiter.

 

Leden Raad van Advies

Piet Klaver stond van 1998 tot 2006 aan het roer van het grootste niet-beursgenoteerde familiebedrijf van Nederland, SHV Holdings.

Als CEO van SHV Holdings, een Nederlands concern met een jaaromzet van meer dan €14 miljard, ervoer hij het reilen en zeilen,

bij SHV-onderdelen zoals Makro, Mammoet en Nutreco. Van 2009 tot 2013 was Klaver voorzitter van de raad van commissarissen van ING Group.

Klaver is tevens voorzitter van de Raad van Commissarissen van Dura Vermeer Groep, PostNL, Blokker Holding en lid van de Raad van Commissarissen van SHV Holdings.

 

 

Dick de Ruiter is sinds 1990 vennoot van MRW accountants. Een kantoor met 50 specialisten met vestigingen in Sneek, Gorredijk en Wolvega in Friesland.

De Ruiter is AA accountant NBA en gespecialiseerd in het geven van all round bedrijfsadvies. Hij heeft een indrukwekkende ervaring en staat van dienst.

Grote, belangrijke namen behoren bij zijn zeer diverse klantenkring.

 

 

 

 

Over de oprichters

Lume Paulusma (1956) is na het MBO in 1978 in militaire dienst gegaan. In 1983 kreeg hij zijn eerste baan op een financiële administratie bij de Marine in Den Helder. Cijfers bleken zijn passie, daarom volgde hij naast zijn werk studies (PD, MBA, SPD), waarna hij de overstap kon maken naar de accountancy. Lume houdt van nieuwe uitdagingen en heeft die afwisselend gezocht in de accountancy en het bedrijfsleven.

 

Eind jaren ’90 is hij voor zichzelf begonnen met FMAP (Financieel Management & Adviesburo Paulusma). In januari 2001 kwam zijn grootste uitdaging, namelijk een in financiële problemen verkerend groot Gerechtsdeurwaarderskantoor reorganiseren. Na in 3 maanden de klus geklaard te hebben heeft dat kantoor hem gevraagd om als financieel directeur aan te treden.
Uiteindelijk heeft Lume zich ingekocht en na bijna 8 mooie jaren is hij met het verworven kapitaal een nieuwe uitdaging aangegaan.

En dat was Speedbooks. Na enkele gesprekken met de twee mannen die Speedbooks rapportagesoftware hadden bedacht, is hij als CEO en groot aandeelhouder (70%) ingestapt. Tot op de dag van vandaag met heel veel plezier en met zin in de uitdagingen die komen, zoals het in de markt zetten van het nieuwe product ‘Speedbooks Online’ en de introductie van de software in het buitenland.

 

Konstantijn Mikes (1965) is via het Lyceum in Gorinchem op de Erasmus Universiteit in Rotterdam terecht gekomen. Hij heeft daar de studie Economie gevolgd en afgerond. daarna volgde een loopbaan van diverse financiele inslag. Zo is hij begonnen als Education Manager bij IMMO Marketing. Daarna volgde een baan als Accountmanager bij de Aegon, als Accountmanager Business Banking bij de Fortis. na inmiddels veel affiniteit voor software te hebben opgedaan werd hij Senior Consultant bij Profinance, waar hij verantwoordelijk was voor de implementatie van rapportage software. Uiteindelijk belande Konstantijn bij Findicon Business Consulting, waar hij in 7 jaar zijn kennis van financiele- en managementrapportage software verder heeft uitgebouwd.

 

Toen ging het bloed kriebelen. Na al die jaren gewerkt te hebben met rapportagesoftware heeft hij zelf een softwareprogramma ontwikkeld, waarin hij de zaken die hij miste in bestaande rapportagesoftware heeft toegevoegd. ook de wensen uit het veld die hij door de jaren heen had verzameld, werden ingebracht. En zo ontstond in 2009 Speedbooks.

 

Nog elke dag ontwikkelt Konstantijn met de hem kenmerkende gedrevenheid de software, naar aanleiding van nieuwe inzichten van zichzelf en gebruikers verder door.

data.1120xC1280x853.33333333333+0+-0.1120x747-crop
Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar