Betrouwbaar en bereikbaar

Ontstaan vanuit passie

Speedbooks is in 2009 begonnen vanuit passie voor financiële rapportageprocessen. Niet de processen zelf staan centraal, maar het voordeel dat u haalt uit betaalbare, snel en gemakkelijk te genereren en inzichtelijke jaar- en kwartaalrekeningen en meer gespecialiseerde financiële rapportages en analyses. 

 

Onze rapportagesoftware is volledig ontwikkeld vanuit de belevingswereld van de gebruiker: overzichtelijk, helder en razendsnel te implementeren. Pas de rapporten eenvoudig aan of voeg extra informatie toe. Speedbooks is uitermate geschikt voor alle MKB-ondernemers, accountants en administratiekantoren. Maar ook voor stichtingen en verenigingen, profit en non-profit.

 

Ons unieke online dashboard geeft altijd en overal een actueel inzicht in financiële management rapportages. Betrouwbaar en veilig.

 

We luisteren goed naar onze gebruikers en blijven innoveren.

 

Lees hier meer over:

* referenties

* actueel nieuws

* de organisatie, Raad van Advies

* onze partners en resellers

* sponsoring en pers

 

De Speedbooks nieuwsbrief 

Blijf op de hoogte van het laatste Speedbooksnieuws en kom als eerst te weten wat de nieuwste updates en aanbiedingen zijn. Meld u nu aan voor de Speedbooks nieuwsbrief

 

Verrassend betaalbaar

We zijn trots op ons product en extra trots dat onze scherp geprijsde Speedbooks rapportagetool de beste prijs-/kwaliteitverhouding biedt van alle vergelijkbare rapportagesoftware.

 

Speedbooks wordt inmiddels door meer dan 10.000 bedrijven en organisaties gebruikt.

Waarom Speedbooks?
  • Altijd snel inzicht in uw cijfers
  • Overzichtelijke rapportage
  • Online en een mobiele app
Gratis proberen
Speedbooks software
Algemeen
Helpdesk
0513 820 131
Abe Lenstra Boulevard 50-9
8448 JB Heerenveen
Routebeschrijving
Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar