Koppeling met Twinfield

Speedbooks Online rapportagesoftware is te koppelen met Twinfield. Twinfield is een boekhoudpakket dat volledig in de cloud functioneert. De gebruikers van Twinfield zijn ondernemers, maar ook grote accountancykantoren maken gebruik van de boekhoudsoftware. De software van Speedbooks Online zorgt ervoor dat Twinfield nog waardevoller wordt voor de gebruiker.

Rapportagetool voor Twinfield
De rapportagetool van Speedbooks Online zorgt ervoor dat je eenvoudiger rapportages kan genereren vanuit Twinfield. Dit betekent niet alleen dat jouw boekhouding nog sneller en eenvoudiger wordt, maar ook dat je financiële data makkelijk om kan zetten naar inzichten en analyses. Ben je bijvoorbeeld elk jaar veel tijd kwijt aan het opstellen van een jaarrekening, die je vervolgens ook nog handmatig moet deponeren? In Speedbooks Online gaat dit proces automatisch! Met één druk op de knop heb je de jaarrekening gegenereerd waarna je met de tweede klik op de knop deze hebt gedeponeerd!