Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Koppeling met Snelstart

Maak het opstellen van jaarrekeningen en rapportages gemakkelijker. Met de koppeling tussen Snelstart en Speedbooks Online is het handmatig opstellen van jaarrekeningen en rapportages voorbij. Hierdoor bespaar je veel tijd, tijd die je kan investeren in zaken die er echt toe doen voor het bedrijf. De koppeling zorgt ervoor dat je geen kans laat liggen. Hierdoor wordt de software nog waardevoller.

Snelstart
De software van Snelstart maakt de boekhouding voor ieder bedrijf gemakkelijk. Met deze software wordt iedere onderneming geholpen met complexe administratieve vraagstukken door middel van softwarematige oplossingen. In de software is het mogelijk om een goede samenwerking aan te gaan tussen de accountant en ondernemers. Daar waar de ondernemer bonnetjes en overige facturen invoert, kan de accountant controleren en corrigeren waar nodig.

Rapportagetool voor Snelstart
De rapportagetool van Speedbooks Online biedt hierbij een extra voordeel. Naast dat je boekhouding eenvoudiger wordt, worden er automatisch rapportages en dashboards gegenereerd. Hierdoor wordt je financiële data automatisch omgezet naar inzichten en overzichtelijke analyses. Bovendien worden managementrapportages gegenereerd, die uitkomst bieden bij het richting geven in het beslissingsproces. Hiermee bespaar je veel tijd en blijft er geen kans meer onbenut. Zo kun je bijvoorbeeld met één klik de jaarrekening opstellen om deze vervolgens met een tweede klik te deponeren.

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar